Захранване Ferrum HYPSOS

Код: 5903900676007
В наличност
Гаранционен срок:
24 месеца
2299,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Ferrum Audio

Надстройте аудио изживяването си със захранването Ferrum HYPSOS

Трансформирайте аудио системата си с Ferrum HYPSOS, иновативно захранване, което надминава обикновеното. HYPSOS предлага уникални функции и съвместимост с голямо разнообразие от устройства.

С HYPSOS ще се насладите на хибридна захранваща система, която съчетава най-доброто от линейни и превключващи дизайни, намаляване на шума и бърз транзиентен отговор. Устройството позволява персонализиране на настройките за оптимална производителност.

Открийте функцията Sweet Spot Tuning (SST), която ви позволява да финнастройвате изходното напрежение за най-добър звук. Регулирайте напрежението безопасно по време на тестове за сравнение. С 4T Sensing Design (4TSD) получавате точни нива на напрежение на DC входа на вашето устройство, премахвайки съпротивлението на кабела и подобрявайки транзиентния отговор.

HYPSOS предлага напредничава автоматизация, съвместима с Apple TV дистанционно управление и Trigger in/out конектори. Автоматизирайте включването на устройствата дори без специална връзка за тригер. HYPSOS разполага със защита от пренапрежение, ограничение на тока и късо съединение.

Изживейте детайлен, разкриващ и ненатоварващ звук, който надстроява потенциала на вашата настояща аудио система. Модифицирайте напрежението и изберете предпочитаната комбинация от настройки за 4-Terminal Sensing и Spread Spectrum Mode.

HYPSOS работи с множество продукти, благодарение на обширния и лесен за актуализиране списък със съвместимост. Електронно контролираното изходно напрежение и поляризацията на DC щепсела позволяват захранването на различни устройства без закупване на различни кабели. С Sweet Spot Tuning можете да експериментирате с различни нива на напрежение, без да рискувате повреда на оборудването.

Обновете аудио изживяването си със захранващия блок Ferrum HYPSOS и се насладете на уникални функции и съвместимост с множество устройства.

Комплектът съдържа

  • Захранване Ferrum HYPSOS
Вид:
Захранване
Приложение:
Грамофон, Усилвател, Тонколони
Свързване вход:
С кабел
Свързване изход:
С кабел
Цвят:
Черен
Баркод (EAN):
5903900676007
Съвместими продукти:
Ferrum ERCO
В наличност
Усилвател Ferrum ERCO
4699,00 лв
Ferrum OOR Headphone Amplifier
В наличност
Усилвател Ferrum OOR
3899,00 лв
ferrum splitter
В наличност
Разклонител Ferrum Power Splitter
489,00 лв
Ferrum - Power Link DC power cord
В наличност
Кабел DC Ferrum Power Link 0,5m
189,00 лв
Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.