Разклонител Ferrum Power Splitter

Код: 5903900676083
В наличност
489,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Ferrum Audio

Удвояване на мощността със сплитера за захранване Ferrum

Винаги ли сте искали да захранвате повече от едно устройство с вашия HYPSOS? Вашето желание се сбъдва! Ferrum създаде сплитера за захранване Ferrum (FPS) точно за тази цел. Сега можете лесно да захранвате две устройства по ваш избор с един HYPSOS.

Инженерите на Ferrum се погрижиха FPS да бъде удобен и ефективен. Просто запомнете, че правилните настройки на изхода (волтаж и полярност) са от съществено значение за правилното функциониране на всички устройства. FPS е създаден да работи безупречно с HYPSOS, осигурявайки най-доброто представяне.

Комплектът Ferrum Power Splitter включва Ferrum Power Link с дължина 0.5 метра, но ако ви трябват други захранващи кабели с различни дължини (включително FPL), Ferrum ги предлага.

Когато свързвате няколко устройства към HYPSOS, обърнете внимание на три неща: общата мощност на консумация, работния волтаж и полярността (+/- ориентация). Максималната консумация на мощност не трябва да надвишава 80W, а тока не трябва да надвишава 6A. Когато оптимизирате стойността със Sweet Spot Tuning, не забравяйте, че това е за двата компонента комбинирани.

Ако използвате Ferrum Power Splitter с Ferrum MicroUSB, уверете се, че правилните настройки на волтажа на устройствата са 5 волта с положителна полярност.

Обновете изживяването си с HYPSOS, като захранвате няколко устройства с иновативния Ferrum Power Splitter. Обичайте удобството и представянето, които FPS на Ferrum внася във вашата система!,

Комплектът съдържа

  • Разклонител Ferrum Power Splitter
Съвместими продукти:
Ferrum HYPSOS
В наличност
Захранване Ferrum HYPSOS
2299,00 лв
Ferrum - Power Link DC power cord
В наличност
Кабел DC Ferrum Power Link 0,5m
189,00 лв
Ferrum ERCO
В наличност
Усилвател Ferrum ERCO
4699,00 лв
Ferrum OOR Headphone Amplifier
В наличност
Усилвател Ferrum OOR
3899,00 лв
Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.