Усилвател Ferrum OOR

Код: 5903900676045
В наличност
Гаранционен срок:
24 месеца
3899,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Ferrum Audio

Открийте душата на музиката със слушалковия усилвател Ferrum OOR

Запознайте се с Ferrum OOR, слушалков усилвател с душа и носител на престижната EISA награда за най-добър слушалков усилвател за 2022-2023 година. Този усилвател ви довежда по-близо до любимите ви парчета, като задвижва всички слушалки до пълния им потенциал и запазва същността на музиката.

Преживейте свръхниско изкривяване, нулева умора, огромна динамика и ненадминати детайли за крайно удоволствие. OOR предлага истински балансиран дизайн, дори и с RCA входове, като гарантира максимален капацитет на слушалките. Освен това е супер лесен за употреба, със само три бутона за контрол на основните настройки.

Искате да повишите аудио изживяването си? Свържете OOR с HYPSOS Hybrid Power System чрез Ferrum Power Link (FPL) за непобедима комбинация. Това сдвояване освобождава нечувана музикалност, като вдига преживяването ви на ново ниво.

OOR предлага превъзходен контрол и дискретна технология за захранване, която намалява изкривяванията до незаслушани нива, осигурявайки висока динамика и изключително качество на звука. С фокус върху балансирания и прозрачен звук, можете да забравите за умората от слушане.

OOR не е само мощна машина, но и се гордее със стилен и неподценен дизайн, който скрива сложните му вътрешни механизми. Яркостта на логото на OOR може да се затъмни за ваше удобство, а Ferrum Power Link гарантира перфектна връзка с HYPSOS.

Създаден от талантлив екип в сърцето на Полша, Ferrum OOR е техният избор за релаксация и вдъхновение. Готови ли сте да се потопите в света на чистото аудио блаженство? Комбинирайте OOR с HYPSOS и се оставете на музиката да ви отведе в непознати светове на звукови изживявания.

Комплектът съдържа

  • Усилвател Ferrum ORR
Вид:
Усилвател
Приложение:
Слушалки, Тонколони
Свързване вход:
С кабел
Свързване изход:
С кабел
Цвят:
Черен
Баркод (EAN):
5903900676045
Съвместими продукти:
Ferrum HYPSOS
В наличност
Захранване Ferrum HYPSOS
2299,00 лв
Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.