Политика за защита на личните данни

Ние уважаваме неприкосновеността на Вашите лични данни!
Когато използвате услугите на нашия магазин, Вие ни предоставяте Вашето доверие.

Тази страница има за цел да Ви информира какви данни събираме, за какво ги използваме и как ги съхраняваме. Когато споделяте информация с нас, ние разбираме Вашите потребности по-добре и можем да направим нашите услуги още по-качествени специално за Вас. Например можем да Ви покажем по-подходящи резултати от търсенето, да Ви предоставим специални промоции или да Ви помогнем, ако се колебаете в избора си.

Ние искаме да сте наясно как използваме Вашите данни и начините, по които можете да защитите поверителността си. Надяваме се, че ще отделите време, за да прочетете тази информация внимателно. Моля, не забравяйте, че можете да управлявате Вашите данни и да защитите своята поверителност и сигурност.

Право на достъп, коригиране и изтриване на лични данни

Нашите клиенти имат право на достъп, коригиране и изтриване на личните данни, свързани с тях, както и да възразят срещу обработването им, като отправят писмено искане по всяко време. За улеснение можете да използвате формата за контакт. Ние отделяме специално внимание на предпазните мерки за защита на сигурността и неприкосновеността на личните данни, както и за предотвратяване на промяната, повреждането, унищожаването или достъпа до тях от трети лица.

Въпреки това, ние не можем да контролираме всеки риск, свързан с използването на Интернет, и поради това предупреждаваме потребителите на сайта за потенциалните опасности, които могат да срещнат. Сайтът може да включва връзки към други уеб сайтове или други Интернет източници. Тъй като ние не можем да контролираме тези уеб сайтове и външни източници, нашата фирма не може да бъде държана отговорна за тяхното съдържание или предоставените от тях материали.

Управление на личните данни

Вие можете да преглеждате или редактирате личните си данни онлайн за много от нашите услуги. Можете също така да направите избор за събирането и използването на Вашите данни. Как можете да получите достъп или да контролирате личните си данни, зависи от услугите, които използвате.

Можете да изберете дали желаете да получавате рекламни съобщения от нашия магазин по електронна или физическа поща, SMS и телефон. Ако сте се абонирали за получаване на промоционални имейли от нас и желаете да се откажете, можете да го направите, като следвате указанията в съобщението. Тези избори не се отнасят за задължителни служебни комуникации, които са част от определени услуги на магазина.

Информация, която събираме

Нашият магазин събира данни, за да работи ефективно и да Ви осигури по-добро потребителско преживяване с нашите услуги. Вие предоставяте някои от тези данни директно, например когато създавате личен акаунт. Получаваме част от тях, като записваме как взаимодействате с нашите услуги, например чрез използване на позволени технологии като „бисквитки“, доклади за грешки или данни за използване от софтуер, работещ на Вашето устройство.

Също така използваме услуги от трети страни, включително други компании, които ни помагат да определим Вашето местоположение въз основа на Вашия IP адрес, за да персонализираме определени услуги. Данните, които събираме, зависят от услугите и функциите, които използвате.

Как използваме Вашите данни

Нашият магазин използва данните, предоставени от Вас, за няколко основни цели:

- да предоставяме услугите, които предлагаме (включително подобряване и персонализиране);
- да Ви информираме за нови продукти, услуги и промоции (в случай, че сте се абонирали за такива);
- да комуникираме с Вас по теми свързани с нашите продукти и услуги;
- да Ви помагаме при извършването на транзакция / поръчка;
- да изготвяме персонални промоционални оферти;
- да избираме съдържание, насочено към Вас.

За осъществяването на тези цели ние комбинираме данните, които събираме чрез различните услуги на магазина, които използвате, за да Ви предоставим по-безпроблемно и персонализирано преживяване. Въпреки това, за да се подобри неприкосновеността на личната Ви информация, ние сме изградили технологични и процедурни предпазни мерки, предназначени да предотвратят някои комбинации от данни. Например съхраняваме данните, които събираме от Вас, когато не сте не сте влезли в сайта отделно от информацията за профила, която Ви идентифицира пряко като например Вашето име, имейл адрес и телефонен номер.

Споделяне на Вашата информация

Ние споделяме Вашите лични данни с Ваше съгласие, за да извършим сделка или да предоставим услуга, която сте поискали или упълномощили. Когато предоставите данни за плащане, за да направите покупка, ние ще споделим данни за плащане с банки и лица, които обработват платежни операции или предоставят други финансови услуги, както и за предотвратяване на измами и намаляване на кредитния риск. Освен това споделяме лични данни между контролираните от нас филиали и дъщерни дружества.

Също така споделяме лични данни с продавачи, агенти или куриерски служби, които работят от наше име за целите, описани в това изявление. Например, компаниите, които сме наели, за да предоставят поддръжка за обслужване на клиенти или да съдействат за защитата на нашите системи и услуги, може да имат нужда от достъп до лични данни, за да осигурят тези функции. В такива случаи тези компании са задължени да спазват нашите изисквания за поверителност и сигурност на данните и не могат да използват лични данни, които получават от нас за други цели.

Ние работим усилено, за да заслужим и задържим Вашето доверие и за да защитим Вашите лични данни съгласно изискванията на ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.

Във връзка с това бихме желали да Ви уверим, че ние никога няма да дадем или продадем Ваша лична информация на трети лица за каквито и да било цели, несъвместими с разпоредбите на закона.