История на фирмата

Нашата фирма е основана през 2001 г., като за рожден ден сме избрали 26 ноември – денят, в който отворихме врати за първия клиент.
Още в началото определихме нашите приоритети, които следваме и до днес – високо качество на стоки и услуги, постоянство, лоялност и коректност към всички клиенти и партньори.

VSystem Shop Exterior


И тъй като ценим Вашето време, при нас работят аудио инженери, които ще Ви насочат към най-подходящия продукт, съгласно Вашите изисквания. Дори ако търсите продукт, който не е наличен при нас, ще направим всичко възможно, за да го осигурим максимално бързо.

VSystem Shop Interior

VSystem Shop - Demo Room

Ние работим професионално, за да направим живота Ви по-приятен, а Вашите положителни отзиви осмислят всички наши усилия.2014 г.

През 2014 г. сключихме договори за партньорство с немската компания Sennheiser и придобихме права за внос, продажба и дистрибуция на продуктите от световноизвестната марка.

Можете да последвате линка, за да прочетете повече информация за Sennheiser.
Sennheiser Innovation Campus

2015 г.

През 2015 г. подписахме договори с японската компания Audio-Technica. Отново с права за внос, продажба и дистрибуция на всички техни продукти – слушалки, микрофони, грамофони и други.

Можете да последвате линка, за да прочетете повече информация за Audio-Technica.
Audio-Technica Headquarters

Януари 2020 г.

През януари 2020 г. Sennheiser ни предоставиха правата на Дистрибутор за Consumer Electronics в България. Компания, създадена през 1945 г. и влязла завинаги в историята с изобретяването на първите отворени слушалки през 1968 г. HD 414 - най-продаваните слушалки за всички времена - над 10 милиона броя.
Sennheiser Innovation Campus

2021 г.

През 2021 г. сключихме договори за партньорство с австрийската компания Pro-Ject Audio Systems и придобихме правата на Представител. Започнахме внос, продажба и дистрибуция на всички техни продукти – грамофони, усливатели, тонколони и други.

Можете да последвате линка, за да прочетете повече информация за Pro-Ject.
Pro-Ject Headquarters

Януари 2022 г.

От 1-ви януари 2022 г. В Систем вече е официален Дистрибутор на Pro-Ject Audio Systems за България. Това гарантира на потребителите достъп до най-новите устройства на австрийската компания в деня, в който се обяви световната премиера.

Информация за търговската мрежа в България можете да намерите на страницата за дилъри на Pro-Ject.
Pro-Ject 1 Turntable

Февруари 2022 г.

През февруари 2022 г. станахме официален Дистрибутор и на световно известната немска компания beyerdynamic. Спазвайки нашата традиция да предлагаме само доказали се аудио марки с дългогодишна история, за нас е огромна чест добавянето на продуктите на beyerdynamic в нашия каталог и разпространяването им в България. Още повече компания с революционни постижения като първите динамични слушалки DT-48, пуснати в продажба през 1937 г.
beyerdynamic Company

Август 2022 г.

През август 2022 г. станахме официален Дистрибутор на американската компания Antlion Audio - създател и производител на микрофоните за слушалки ModMic, добили световна известност сред геймърите.

Нашите клиенти вече могат да добавят жичен или безжичен микрофон с високо качество към своите слушалки, за по-голяма функционалност.
Antlion Audio Company

Август 2022 г.

За да допълним разнообразието на качествените продукти, с които нашите клиенти са свикнали, през август 2022г. станахме официален Дистрибутор и на английската компания iFi Audio.

Техните аудио устройства са едни от най-награждаваните в своя клас, като голямата им популярност започва от Zen Dac, известен на всички аудио любители.
iFi Audio CompanyАудио продуктите винаги са били наша страст и затова ще продължим да се развиваме в тази сфера, като повишаваме разнообразието на предлаганите артикули и качественото обслужване на нашите клиенти.

VSystem Shop Show Room

Ние предлагаме

Най-високо качество на продуктите

Ние предлагаме продукти само от световноизвестни производители, утвърдили се на пазара в продължение на десетки години. С това гарантираме на нашите клиенти най-високо качество и сигурност. Всеки продукт преминава през задълбочен контрол, включително външен вид, за да бъдат задоволени и най-взискателните потребители.

Удобство при избор и поръчка

Ние се стараем да направим максимално удобен Вашия избор. Можете да сравнявате всички предлагани от нас продукти, да ги добавяте във Ваш личен списък, както и да напишете Ваше ревю, за да помогнете на по-колебливите купувачи да вземат решение. Нещо повече, сайтът е снабден с разширено търсене и разнообразни филтри, които значително ще спестят времето и усилията Ви.

Безплатна и експресна доставка

Ние доставяме безплатно и експресно слушалки, микрофони, усилватели и грамофони в цяла България. Независимо къде живеете, поръчката Ви ще бъде доставена навреме направо до Вашата врата или до всяко друго място, което сте посочили. Пакетите се обработват изключително внимателно, така че поръчаните продукти ще пристигнат в перфектен вид, точно както очаквате.

Сертификати

Сертификат Sennheiser Professional Audio
Sennheiser Professional Audio

Цялата професионална линия слушалки и микрофони - студийни, мониторни, за радио и телевизионни предавания и други.

Сертификат Sennheiser CE High End
Sennheiser CE High End

Аудио усилватели и слушалки от най-висок клас. Върховните постижения на Sennheiser с безкомпромисно качество на звука.

Сертификат Sennheiser CE Premium
Sennheiser CE Premium

Висок клас слушалки и микрофони за лична и професионална употреба. Качество, комфорт и богати възможности.

Сертификат Sennheiser Consumer Audio
Sennheiser Consumer Audio

Качествени продукти за музика, спорт, пътуване, игри и други. Богато разнообразие за всички индивидуални нужди.

Сертификат Sennheiser Telecom
Sennheiser Telecom

Слушалки, микрофони, конферентни системи – за вашите бизнес комуникации в офис или в движение, оборудване за конферентни зали.

Сертификат Audio-Technica Europe
Audio-Technica Europe

Обхваща всички продукти на популярната японска компания – слушалки, микрофони, грамофони, конферентни системи и други.

Отзиви