История на фирмата

Нашата фирма е основана през 2001 г., като за рожден ден сме избрали 26 ноември – денят, в който отворихме врати за първия клиент.
Още в началото определихме нашите приоритети, които следваме и до днес – високо качество на стоки и услуги, постоянство, лоялност и коректност към всички клиенти и партньори.

VSystem Shop Exterior


И тъй като ценим Вашето време, при нас работят аудио инженери, които ще Ви насочат към най-подходящия продукт, съгласно Вашите изисквания. Дори ако търсите продукт, който не е наличен при нас, ще направим всичко възможно, за да го осигурим максимално бързо.

VSystem Shop Interior

VSystem Shop - Demo Room

Ние работим професионално, за да направим живота Ви по-приятен, а Вашите положителни отзиви осмислят всички наши усилия.2014 г.

През 2014 г. сключихме договори за партньорство с немската компания Sennheiser и придобихме права за внос, продажба и дистрибуция на продуктите от световноизвестната марка.

Можете да последвате линка, за да прочетете повече информация за Sennheiser.
Sennheiser Innovation Campus
Sennheiser

2015 г.

През 2015 г. подписахме договори с японската компания Audio-Technica. Отново с права за внос, продажба и дистрибуция на всички техни продукти – слушалки, микрофони, грамофони и други.

Можете да последвате линка, за да прочетете повече информация за Audio-Technica.
Audio-Technica Headquarters
Audio-Technica

Януари 2020 г.

През януари 2020 г. Sennheiser ни предоставиха правата на Дистрибутор за Consumer Electronics в България. Компания, създадена през 1945 г. и влязла завинаги в историята с изобретяването на първите отворени слушалки през 1968 г. HD 414 - най-продаваните слушалки за всички времена - над 10 милиона броя.
Sennheiser Innovation Campus
Sennheiser

2021 г.

През 2021 г. сключихме договори за партньорство с австрийската компания Pro-Ject Audio Systems и придобихме правата на Представител. Започнахме внос, продажба и дистрибуция на всички техни продукти – грамофони, усливатели, тонколони и други.

Можете да последвате линка, за да прочетете повече информация за Pro-Ject.
Pro-Ject Headquarters
Pro-Ject Audio Systems

Януари 2022 г.

От 1-ви януари 2022 г. В Систем вече е официален Дистрибутор на Pro-Ject Audio Systems за България. Това гарантира на потребителите достъп до най-новите устройства на австрийската компания в деня, в който се обяви световната премиера.

Информация за търговската мрежа в България можете да намерите на страницата за дилъри на Pro-Ject.
Pro-Ject 1 Turntable
Pro-Ject Audio Systems

Февруари 2022 г.

През февруари 2022 г. станахме официален Дистрибутор и на световно известната немска компания beyerdynamic. Спазвайки нашата традиция да предлагаме само доказали се аудио марки с дългогодишна история, за нас е огромна чест добавянето на продуктите на beyerdynamic в нашия каталог и разпространяването им в България. Още повече компания с революционни постижения като първите динамични слушалки DT-48, пуснати в продажба през 1937 г.
beyerdynamic Company
beyerdynamic

Август 2022 г.

През август 2022 г. станахме официален Дистрибутор на американската компания Antlion Audio - създател и производител на микрофоните за слушалки ModMic, добили световна известност сред геймърите.

Нашите клиенти вече могат да добавят жичен или безжичен микрофон с високо качество към своите слушалки, за по-голяма функционалност.
Antlion Audio Company
Antlion Audio

Август 2022 г.

За да допълним разнообразието на качествените продукти, с които нашите клиенти са свикнали, през август 2022 г. станахме официален Дистрибутор и на английската компания iFi Audio.

Техните аудио устройства са едни от най-награждаваните в своя клас, като голямата им популярност започва от Zen Dac, известен на всички аудио любители.
iFi Audio Company
iFi Audio

Октомври 2022 г.

През октомври 2022 г. станахме официален Дистрибутор на румънската компания Meze Audio – компания, специализирана в производството на висококачествени слушалки и аксесоари за аудиофили, известни с прецизен звук, елегантен дизайн и високо качество на изработка.

Продуктите на Meze Audio са популярни сред музиканти, аудиофили, както и в професионалния аудио сектор.
Meze Audio Company
Meze Audio

Октомври 2022 г.

През октомври 2022 г. организирахме Next Gen Hi-Fi Expo, на което посетителите имаха възможност да чуят слушалките с усилвател Sennheiser HE 1 – диамантът в короната на Sennheiser.

Като Дистрибутор на Meze Audio, представихме и всички техни слушалки, които можеха да се тестват и сравняват с другите предлагани от нас производители, чрез разнообразни аудио усилватели на Sennheiser, iFi Audio, Pro-Ject Audio Systems и други.
Next Gen Hi-Fi Expo History
Next Gen Hi-Fi Expo

Декември 2022 г.

За да можем да предложим още повече решения на своите клиенти, през декември 2022 г. започнахме внос на тонколони от финландската компания Genelec.

Основана през 1978 г., Genelec произвежда висококачествени аудио системи за професионални и домашни приложения и е сред световните лидери в индустрията на студийното мониториране на звука. Нейните продукти се отличават с иновативен дизайн и технологии, които предоставят точност, надеждност и качество на звука.
Genelec Company
Genelec

Януари 2023 г.

След като вече предлагаме всички модели грамофони на Pro-Ject Audio Systems и Audio-Technica, редно е освен техните дози и игли, да предоставим на потребителите и продуктите на световния производител Ortofon.

Затова през януари 2023 г. започнахме внос на DJ-серията на Ortofon - специално разработена за диджеи и известна с високото си качество на звука и издръжливостта си. Всички грамофонни игли от DJ серията на Ortofon са проектирани за лесно поставяне и отстраняване, което прави промяната на иглата по време на живото представяне бърза и лесна.
Ortofon DJ Company
Ortofon DJ

Февруари 2023 г.

През февруари 2023 г. добавихме още един световен лидер към нашето портфолио – HIFIMAN.

Основана през 2007 година от Dr. Fang Bian в Ню Йорк, САЩ, компанията HIFIMAN е известна със своите висококачествени слушалки, усилватели за слушалки и други аудио продукти, които са популярни сред аудиофили и професионални музиканти.
Иновативните технологии и продукти на HIFIMAN, като планарния магнитен драйвер, който осигурява изключително ясен звук и подробности във високи и ниски честотни обхвати, предоставят на потребителите възможно най-доброто аудио изживяване.
HIFIMAN Company
HIFIMAN

Март 2023 г.

През март 2023 г. станахме Дистрибутор на полската компания Ferrum Audio, специализирана в производството на аудио продукти и решения за професионалисти и ентусиасти в областта на звукозаписа и възпроизвеждането на звук.

Компанията е основана през 2013 г. и предлага висококачествени аудио устройства като DAC (цифро-аналогов конвертор), усилватели за слушалки, предусилватели и др. Ferrum Audio е известна също така със своя софтуер за управление и настройка на аудио продуктите си, който е изключително удобен за потребителите.
Ferrum Audio Company
Ferrum Audio

Април 2023 г.

През април 2023 г. станахме Дистрибутор на сръбската компания EarMen, специализирана в производството на аудио продукти, като DAC (цифро-аналогов преобразувател), усилватели за слушалки и предусилватели.

Компанията е базирана в Сърбия и е основана през 2016 година от екип от експерти в областта на аудио технологиите. EarMen се стреми да предложи висококачествени аудио продукти, които да удовлетворят нуждите на най-взискателните аудиофили и музикални ентусиасти. Техните продукти са известни с висока производителност, компактен дизайн и лесна употреба. EarMen предлага своите продукти на световния пазар, като вече има международна репутация в областта на аудио технологиите.
EarMen Company
EarMen

Май 2023 г.

През май 2023 г. станахме Дистрибутор на EPOS Audio – Gaming. Вече можем отново да предложим геймърските слушалки и усилватели, разработени съвместно от Sennheiser и EPOS, както и най-новите продукти на EPOS.

Специално проектирани за геймъри, продуктите на EPOS подобряват производителността и увеличават удоволствието от игрите, като внедряват подобрени технологии за анулиране на шума. По-ефективното дешифриране на аудио сигналите позволява на геймъра да се представи по-добре, дори при дълги игрални сесии.
EPOS Company
EPOS

Юни 2023 г.

Още едно партньорство стана факт през юни 2023 г. - с френската компания Focal. Придобила световна известност със своята иновативност, Focal произвежда аудио продукти, които привличат аудиофили и меломани по целия свят, впечатляващи със своя изключителен дизайн и качество на звука.
Focal Factory
Focal

Юни 2023 г.

През юни 2023 г. станахме Дистрибутор на американската компания Dan Clark Audio, посветена на създаването на аудио продукти от висок клас, които носят радост на много хора със своя изключителен звук и изработка.

Придобила значително признание сред аудиофилската общност, Dan Clark Audio постепенно разширява своето портфолио с въвеждането на нови модели слушалки, като непрекъснато иновира и подобрява технологиите си.
Dan Clark
Dan Clark

Юли 2023 г.

През юли 2023 г. стартирахме партньорство с английската компания QED, специализирана в производството на висококачествени аудио кабели от начално ниво до най-висок клас.

Компанията използва задълбочени научни изследвания и техники за компютърно проектиране, за да гарантира, че нейните продукти остават на върха на технологиите, с което печели солидна репутация сред аудиофилите и професионалистите.
QED
QED

Юли 2023 г.

През юли 2023 г. станахме партньори с английската компания Goldring. Създадена през 1906 г., Goldring се нареждаща в челните редици на аудио индустрията.

През дългата си история компанията остава водеща на пазара на аудио оборудване, а името й е синоним на качество и надеждност. Техният ангажимент да произвеждат първокласни дози и аксесоари за грамофони им позволява да поддържат силно присъствие на пазара.
Goldring
Goldring

Юли 2023 г.

През юли 2023 г. станахме партньори с английската компания Q Acoustics, специализирана в производството на аудио техника и говорители. От създаването си, фокусът на компанията е върху иновациите в дизайна и технологията на своите продукти. Q Acoustics успява да привлече вниманието на слушателите и аудио ентусиастите със своите прецизно изработени, красиви и функционални говорители, които предоставят отлично звуково изживяване на разумна цена.

Съчетаването на английското инженерно наследство с модерните технологии привлича множество клиенти и превръща говорителите на Q Acoustics в предпочитани за домашно аудио и кино системи.
Q Acoustics
Q Acoustics

Август 2023 г.

През август 2023 г. станахме Дистрибутор на японската компания Nagaoka. Създадена през 1940 г., Nagaoka е фокусирана върху производството на висококачествени грамофонни дози и игли, които добиват изключително добра репутация сред аудиофилската общност.

С течение на времето Nagaoka развива нови технологии и подобрява производствените си методи, което й позволява да се утвърди като водещ производител в областта на аудио оборудването.
Nagaoka Turntable Cartriges
NagaokaАудио продуктите винаги са били наша страст и затова ще продължим да се развиваме в тази сфера, като повишаваме разнообразието на предлаганите артикули и качественото обслужване на нашите клиенти.

VSystem Shop Show Room

Ние предлагаме

Най-високо качество на продуктите

Ние предлагаме продукти само от световноизвестни производители, утвърдили се на пазара в продължение на десетки години. С това гарантираме на нашите клиенти най-високо качество и сигурност. Всеки продукт преминава през задълбочен контрол, включително външен вид, за да бъдат задоволени и най-взискателните потребители.

Удобство при избор и поръчка

Ние се стараем да направим максимално удобен Вашия избор. Можете да сравнявате всички предлагани от нас продукти, да ги добавяте във Ваш личен списък, както и да напишете Ваше ревю, за да помогнете на по-колебливите купувачи да вземат решение. Нещо повече, сайтът е снабден с разширено търсене и разнообразни филтри, които значително ще спестят времето и усилията Ви.

Безплатна и експресна доставка

Ние доставяме безплатно и експресно слушалки, микрофони, усилватели и грамофони в цяла България. Независимо къде живеете, поръчката Ви ще бъде доставена навреме направо до Вашата врата или до всяко друго място, което сте посочили. Пакетите се обработват изключително внимателно, така че поръчаните продукти ще пристигнат в перфектен вид, точно както очаквате.

Сертификати

Сертификат Sennheiser Professional Audio
Sennheiser Professional Audio

Цялата професионална линия слушалки и микрофони - студийни, мониторни, за радио и телевизионни предавания и други.

Сертификат Sennheiser CE High End
Sennheiser CE High End

Аудио усилватели и слушалки от най-висок клас. Върховните постижения на Sennheiser с безкомпромисно качество на звука.

Сертификат Sennheiser CE Premium
Sennheiser CE Premium

Висок клас слушалки и микрофони за лична и професионална употреба. Качество, комфорт и богати възможности.

Сертификат Sennheiser Consumer Audio
Sennheiser Consumer Audio

Качествени продукти за музика, спорт, пътуване, игри и други. Богато разнообразие за всички индивидуални нужди.

Сертификат Sennheiser Telecom
Sennheiser Telecom

Слушалки, микрофони, конферентни системи – за вашите бизнес комуникации в офис или в движение, оборудване за конферентни зали.

Сертификат Audio-Technica Europe
Audio-Technica Europe

Обхваща всички продукти на популярната японска компания – слушалки, микрофони, грамофони, конферентни системи и други.

Отзиви