История на фирмата

Нашата фирма е основана през 2001 г., като за рожден ден сме избрали 26 ноември – денят, в който отворихме врати за първия клиент.
Още в началото определихме нашите приоритети, които следваме и до днес – високо качество на стоки и услуги, постоянство, лоялност и коректност към всички клиенти и партньори.

VSystem Shop Exterior


И тъй като ценим Вашето време, при нас работят аудио инженери, които ще Ви насочат към най-подходящия продукт, съгласно Вашите изисквания. Дори ако търсите продукт, който не е наличен при нас, ще направим всичко възможно, за да го осигурим максимално бързо.

VSystem Shop Interior

VSystem Shop - Demo Room

Ние работим професионално, за да направим живота Ви по-приятен, а Вашите положителни отзиви осмислят всички наши усилия.2014 г.

През 2014 г. сключихме договори за партньорство с немската компания Sennheiser и придобихме права за внос, продажба и дистрибуция на продуктите от световноизвестната марка.

Можете да последвате линка, за да прочетете повече информация за Sennheiser.
Sennheiser Innovation Campus

2015 г.

През 2015 г. подписахме договори с японската компания Audio-Technica. Отново с права за внос, продажба и дистрибуция на всички техни продукти – слушалки, микрофони, грамофони и други.

Можете да последвате линка, за да прочетете повече информация за Audio-Technica.
Audio-Technica Headquarters

Януари 2020 г.

През януари 2020 г. Sennheiser ни предоставиха правата на Дистрибутор за Consumer Electronics в България. Компания, създадена през 1945 г. и влязла завинаги в историята с изобретяването на първите отворени слушалки през 1968 г. HD 414 - най-продаваните слушалки за всички времена - над 10 милиона броя.
Sennheiser Innovation Campus

2021 г.

През 2021 г. сключихме договори за партньорство с австрийската компания Pro-Ject Audio Systems и придобихме правата на Представител. Започнахме внос, продажба и дистрибуция на всички техни продукти – грамофони, усливатели, тонколони и други.

Можете да последвате линка, за да прочетете повече информация за Pro-Ject.
Pro-Ject Headquarters

Януари 2022 г.

От 1-ви януари 2022 г. В Систем вече е официален Дистрибутор на Pro-Ject Audio Systems за България. Това гарантира на потребителите достъп до най-новите устройства на австрийската компания в деня, в който се обяви световната премиера.

Информация за търговската мрежа в България можете да намерите на страницата за дилъри на Pro-Ject.
Pro-Ject 1 Turntable

Февруари 2022 г.

През февруари 2022 г. станахме официален Дистрибутор и на световно известната немска компания beyerdynamic. Спазвайки нашата традиция да предлагаме само доказали се аудио марки с дългогодишна история, за нас е огромна чест добавянето на продуктите на beyerdynamic в нашия каталог и разпространяването им в България. Още повече компания с революционни постижения като първите динамични слушалки DT-48, пуснати в продажба през 1937 г.
beyerdynamic Company

Август 2022 г.

През август 2022 г. станахме официален Дистрибутор на американската компания Antlion Audio - създател и производител на микрофоните за слушалки ModMic, добили световна известност сред геймърите.

Нашите клиенти вече могат да добавят жичен или безжичен микрофон с високо качество към своите слушалки, за по-голяма функционалност.
Antlion Audio Company

Август 2022 г.

За да допълним разнообразието на качествените продукти, с които нашите клиенти са свикнали, през август 2022г. станахме официален Дистрибутор и на английската компания iFi Audio.

Техните аудио устройства са едни от най-награждаваните в своя клас, като голямата им популярност започва от Zen Dac, известен на всички аудио любители.
iFi Audio CompanyАудио продуктите винаги са били наша страст и затова ще продължим да се развиваме в тази сфера, като повишаваме разнообразието на предлаганите артикули и качественото обслужване на нашите клиенти.

VSystem Shop Show Room