Усилвател EarMen ST-Amp

Код: 28011
В наличност
Гаранционен срок:
24 месеца
1169,00 лв
939,00 лв
939,00 лв
Спестявате: 230,00 лв
(20%)
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител EarMen

Подобрете потенциала на вашия DAC със ST-Amp

Подгответе се за потресаващо аудио изживяване с EarMen ST-Amp - напълно балансиран настолен усилвател за слушалки с интегриран DAC и предусилвател. Създаден за меломани, които искат всичко в едно устройство, ST-Amp предлага изключителен звук, който не искате да изпуснете.

Използвайте предимствата на напълно балансираната архитектура, която прави всеки входен сигнал по-чист и по-добър. ST-Amp използва същата топология за SE сигнали, преобразувайки ги в балансирани сигнали с почти никакво фазово изместване, шум или THD. Сега можете да се забавлявате без да изпускате нито един такт.

Подобрете потенциала на вашия DAC със ST-Amp, гарантирайки, че нито един детайл няма да остане незабелязан. Той е идеален за контролиране на различни драйвери за слушалки и подобряване на точността, неутралността и прозрачността. С динамичен обхват над >126dB ще се почувствате като в концертна зала, изпитвайки жива и музикална атмосфера.

Свържете предпочитания от вас източник на звук чрез аналоговия вход или интегрирания DAC. С възможността за избор никога няма да изпуснете любимите си мелодии. Освен това, ултра-ниското THD позволява по-висок фактор на мощност, по-ниски пикови токове и по-голяма ефективност без изкривявания.

Надстройте изживяването си при слушане с опцията за предварителен изход на ST-Amp, която ви позволява да го използвате като DAC и предусилвател за още по-мощна система. И с безшумен линеен захранващ блок в сърцевината си, ST-Amp може да се справи дори с най-изисканите слушалки с лекота.

Създаден да издържа на времето, EarMen ST-Amp разполага с алуминиев шаси и компактен дизайн, който лесно може да се впише във всяка среда. Висококачественият балансиран ALPS потенциометър гарантира, че звукът ви остава непроменен, като ви задоволява по време на употреба.

Комплектът съдържа

  • Усилвател EarMan ST-Amp
Вид:
Усилвател, Конвертор (DAC)
Приложение:
Слушалки
Свързване вход:
С кабел
Свързване изход:
С кабел
Цвят:
Сребрист
Баркод (EAN):
8606108569467
Полезни файлове за изтегляне:
Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.