Производител iFi Audio

ifi-logo


Компанията iFi audio е основана през 2012 година във Великобритания от екип от аудио инженери, които имат богат опит в сферата на аудиото. Идеята им беше да създадат компания, която да предоставя на света аудио продукти от високо ниво на качество, които да са достъпни за по-широка аудитория.

През първите години на своето съществуване, iFi audio се фокусира върху разработката на портативни аудио продукти, като DAC (Digital-to-Analog Converter) и усилватели за слушалки. Продуктите им веднага привлякоха вниманието на аудио ентусиастите, които ценят качествен звук.

След това, компанията разширява своята гама от продукти, като добавя висококачествени продукти за домашно аудио, като например DAC-ове, усилватели, съраунд системи и дори готови аудио системи.

През годините iFi audio продължава да развива своите продукти и технологии, като същевременно продължава да подобрява качеството на звука, който те предоставят. Днес компанията е един от водещите производители на висококачествени аудио продукти и има клиенти по целия свят.