Усилвател EarMen Angel

Код: 28134
В наличност
Гаранционен срок:
24 месеца
1559,00 лв
1169,00 лв
1169,00 лв
Спестявате: 390,00 лв
(25%)
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител EarMen

Повишете аудио изживяването си с EarMen Angel: Върхов портативен DAC/слушалков усилвател

Внимание, музикални ентусиасти! EarMen Angel е тук, за да промени начина, по който слушате музика навън. Със своя напълно балансиран Hi-Res DAC и слушалков усилвател, това мощно устройство предлага изключителна производителност и дълъг живот на батерията. Пригответе се да летите с EarMen Angel!

Висококачествено аудио навсякъде

ESS DAC ES9038Q2M и XMOS USB приемникът в EarMen Angel гарантират отлично качество на звука, поддържайки формати до 768kHz/32 bit PCM, DSD256 чрез DoP и MQA Studio.

Запазете баланса

С напълно балансирана конструкция, Angel запазва цялостта на аудио сигнала от DAC до изхода за слушалки. Насладете се на автентичен, без изкривявания звук, който улавя всяка нюанс от любимите ви песни.

Динамичен диапазон за реалистичен звук

С невероятен динамичен диапазон от 120dB, музиката се превръща в жива чрез Angel, като ви кара да се почувствате като на жив концерт. Освен това, изключително ниският шум на линейния захранващ блок гарантира кристално чист звук.

Изживейте MQA Studio Quality

Angel поддържа Tidal Masters (MQA), доставяйки звука на оригиналното мастер записване за ненадминато слушателско изживяване.

Захранване на път

Не се притеснявайте за живота на батерията, тъй като батерията на Angel с капацитет 2x3000mAh поддържа музиката ви възпроизведена часове наред. Зарежда се за под 3 часа и може да се използва непрекъснато докато се зарежда.

Gain+ за перфектен контрол на силата на звука

Превключете към Gain+ режим за повече мощност, сила на звука и динамичен звук, което ви позволява да свържете Angel с чувствителни и нечувствителни слушалки.

Изберете своя изход

Angel предлага 3.5мм несиметричен и 4.4мм балансиран изход за слушалки, като автоматично разпознава предпочитанията ви.

Линеен изход за домашна система

Използвайте Angel като предусилвател за вашата домашна аудио система чрез опцията за линеен изход, налична в небалансиран или напълно балансиран режим.

Експертно майсторство

Дизайниран от аудио инженер Филип Тот, Angel е труд на любов, внимателно изработен, за да ви предложи перфектното съчетание на мощност, функционалност и изключително качество на звука.

Комплектът съдържа

  • Усилвател EarMan Angel
Вид:
Усилвател
Приложение:
Слушалки
Свързване вход:
С кабел
Свързване изход:
С кабел
Цвят:
Син
Баркод (EAN):
8606108569429
Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.