Производител Antlion Audio

antlion-audio-logo


Antlion Audio е компания, специализирана в производството на микрофонни решения за геймъри и аудиофили. Компанията е основана през 2011 г. от екип от инженери и дизайнери в Портланд, Орегон, САЩ.

Идеята за Antlion Audio се роди след като основателите забелязаха липсата на качествени микрофонни решения за геймъри. Те решиха да разработят микрофонна система, която може да се постави върху всякакви слушалки, за да се осигури висококачествен звук при комуникацията в игрите.

През 2012 г. Antlion Audio пусна на пазара модулния микрофон ModMic, който може да се постави върху всякакви слушалки. Продуктът бързо стана популярен сред геймърите и аудиофилите, благодарение на високото качество на звука и удобството на използване.

Оттогава Antlion Audio продължава да развива и подобрява своите продукти. Компанията предлага различни модели на ModMic, както и други аксесоари за аудио-оборудване. Продуктите на Antlion Audio се продават в цял свят чрез онлайн магазините на компанията и дистрибуторската й мрежа.