Грамофонна доза Goldring Ethos

Код: GL0003M
Предстояща доставка
1950,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Уведоми ме!
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Goldring

Висок клас аудиофилско съвършенство

Goldring Ethos

Goldring Ethos е висок клас подвижна намоткова (MC) доза, създадена за аудиофили, които търсят върховно качество на звуковото възпроизвеждане. Оборудвана с игла от витално-диамантен тип с полихедрален линеен контакт, Ethos осигурява ниска маса на върха и голяма контактна площ. Този дизайн позволява без изкривяване да се извлекат дори ултразвуковите честоти в записите. В сърцевината на Ethos е ръчно изработеният генератор GOL-1 на Goldring, включващ ръчно навита кръстовидна и мека желязна арматура в ниско резонансно алуминиево шаси от авиационен клас. Всяка доза е прецизно настроена от експертни майстори, за да предостави най-високото ниво на изпълнение на Goldring, потапяйки ви напълно в музикалното изживяване.

Характеристики:

  • Игла с линеен контакт: Полихедралният линеен контакт на диаманта осигурява обширна контактна площ със стената на браздата, подобрявайки извличането на високочестотни детайли и намалявайки износването на браздата. Ниската маса на върха на витално-диамантената игла осигурява изключителна проследяемост.
  • Кантилевер от сплав: Твърд и лек кантилевер от сплав, оптимизиран по дължина за стабилност и височина на возене на дозата, намалява инерцията в суспензионната система, и подобрява проследяемостта.
  • Кръстовидна арматура: Навивките на бобината са разположени около кръстовидна арматура, изработена от чист, високопроницаем шведски железен материал. Този дизайн намалява неоценената маса, като подобрява способността на иглата да проследява стената на браздата, докато разделението на бобините минимизира кръстосания разговор и подобрява стерео изображението.
  • Оптимизирана суспензионна система: В комбинация с експертно напрегната стоманена нишка, дозата остава ултра-стабилна, дори по време на най-силните и сложни пасажи.
  • Неодимов магнит: Лекият и мощен неодимов магнит създава перфектно равномерно магнитно поле, в което е окачена кръстовидната арматура. Това води до плоска и разширена честотна характеристика.
  • Алуминиево тяло: Прецизно изработено от нископлътностен твърд алуминий от авиационен клас, тялото поддържа ниска ефективна маса и разсейва нежеланите резонанси в рамената, където те се "заземяват" ефективно.

Технически спецификации:

  • Честотна характеристика: Разширена плоска честотна характеристика за точно звуково възпроизвеждане.
  • Ниво на изход: Подходящо за използване с подвижна намоткова фоно степен.
  • Проследяемост: Превъзходна проследяемост дори в сложни и силни пасажи.
Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.