Грамофонна доза Goldring E2

Код: GL0056
В наличност
159,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Goldring

Грамофонна доза Goldring E2

Изживейте върховно качество на звука.

Грамофонната доза Goldring E2 е създадена да възпроизвежда оригиналната звукозаписна продукция с изключителна точност, запазвайки творческите нюанси, музикалността и ритъма, които артистът е заложил. Перфектна за грамофони от бюджетен до среден клас, дозата E2 е лесна за инсталиране и осигурява невероятна производителност.

Подобрена игла и кантилевер

Надграждайки дизайна на E1, дозата E2 включва сферичен профил на иглата, комбиниран с подобрен алуминиев кантилевер. Той е лек и твърд, и позволява на иглата да проследява средни до високи честоти по-точно, като предлага повече детайли и намалява изкривяванията и грешките при силни пасажи.

Magnetic Duplex Technology™

Всички дози от серията E, включително E2, използват Magnetic Duplex Technology™. Този генератор с двойни магнити отразява геометрията на оригиналната глава за рязане на плочи, осигурявайки точно възпроизвеждане на стерео информацията в канала на плочата. Резултатът е подобрено разделение на каналите и по-ангажираща музикална звукова сцена.

Характеристики:

  • Сферичен профил на иглата: Подобрен алуминиев кантилевер за по-точно проследяване на средни до високи честоти.
  • Magnetic Duplex Technology™: Генератор с двойни магнити за по-добро разделение на каналите и по-музикална звукова сцена.
  • Професионално настройване: Предварително зададен ъгъл на иглата за оптимален баланс на каналите и последователна производителност.
  • Многостранна съвместимост: Идеален ъпгрейд за всяка бюджетна, предварително инсталирана или остаряла доза.

Подобрете Вашето Аудио Изживяване

Goldring E2 е отличен избор за аудиофили, които искат да подобрят производителността на своя грамофон. Със своите усъвършенствани функции и прецизен дизайн, дозата E2 гарантира, че ще чувате музиката така, както артистът е възнамерявал – с изключителна яснота и детайли.

Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.