Усилвател iFi GO blu

Код: 5060738785230
В наличност
Гаранционен срок:
24 месеца
389,00 лв
330,00 лв
330,00 лв
Спестявате: 59,00 лв
(15%)
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител iFi Audio

Супер малък, супер лек, супер звук

Новият GO blu на iFi е джобен HD DAC/усилвател, достатъчно малък, за да го вземете със себе си, където и да отидете. Той ви дава най-добрия звук от кабел, но удобството на безжичното, тъй като вече не е необходимо да имате кабелна връзка към вашия смартфон.

Независимо дали тренирате във фитнес залата с вашия часовник Apple, който отчита всяка ваша стъпка, или наваксвате с вашия MacBook в любимото си кафене, GO blu е идеалният спътник.
Той се сдвоява безжично с вашето изходно устройство чрез Bluetooth, без да се притеснявате дали имате правилния кабел за вашето Android или Apple устройство. Просто сдвоете … и сте готови!

Безжичните слушалки от всякакъв вид са с интегрирана Bluetooth обработка - цифрово-аналогово преобразуване и усилване в един стандартен готов чип. Има таван за качеството на звука, който може да бъде постигнат.
Комбинирайте добри кабелни слушалки или монитори за поставяне в ушите с отделен, висококачествен преносим DAC/усилвател за слушалки и качеството на звука ви ще победи всеки чифт безжични слушалки.

Използването на GO blu не означава компромис с качеството на звука.
Сдвоете GO blu с вашия Apple/Android. Свържете любимите си слушалки с кабел към GO blu и след това го приберете – толкова е малък, че ще се пъхне в джоба на екипировката или костюма ви. Освен това е достатъчно красив, за да прави добро впечатление, като го оставите на масата в любимото си кафене!

Със своя лек, мек на допир полимерен корпус (чудесен за Bluetooth приемане, за разлика от метала, блокиращ сигнала), покритие в меден цвят и контрол в стила на часовника ChronoDial, GO blu е удоволствие да се използва, където и да отидете.
iFi дори са включили висококачествен микрофон (CMOS-MEMS), позволяващ разговори със свободни ръце, гласов чат за игри и достъп до гласови асистенти като Apple Siri и Google Assistant.

Допълнителна гъвкавост се осигурява от USB-C порта за зареждане, който се дублира като аудио вход, позволяващ USB връзка от изходни устройства, които не предлагат Bluetooth. Когато GO blu е свързан по този начин, се поддържат PCM аудио данни с висока разделителна способност до 24 бита/96 kHz.

Начинът, по който iFi внедрява Bluetooth, е всичко друго, но не и стандартен и въпреки миниатюрния си размер GO blu не е изключение. Използването на най-новия четириядрен QCC5100 Bluetooth обработващ чип на Qualcomm гарантира, че се поддържа всеки настоящ Bluetooth аудио формат с висока разделителна способност.
Това означава, че всяко възможно устройство-източник се обработва с най-високата аудио разделителна способност, която неговата Bluetooth спецификация позволява – никой друг DAC/усилвател с джобен размер не предоставя такава цялостна поддръжка на кодек или толкова висококачествен звук през Bluetooth.
GO blu е съвместим с Bluetooth v5.1, осигурявайки възможно най-добрия обхват, стабилност и производителност.

Повечето джобни Bluetooth DAC/усилватели за слушалки включват решения „всичко в един чип“ за входна обработка, преобразуване на цифрово-аналогов сигнал и усилване. Те са прости и рентабилни, но не могат да се сравняват с експертно проектирани, индивидуално оптимизирани етапи на веригата, когато става въпрос за качество на звука.
Уникален за устройство от този тип и размер, интелигентният дизайн на GO blu включва отделни етапи на Bluetooth + DAC + усилвател, всеки от които е проектиран в отделни блокове, за да предостави идеалната комбинация от най-съвременни спецификации и превъзходен звук. Другите просто нямат това ниво на изпълнение.

Сцената на Bluetooth използва напълно най-новия четириядрен QCC5100 Bluetooth чип на Qualcomm и поддържа всеки настоящ формат с висока разделителна способност.
След това стига до DAC етапа с 32-битов DAC чип Cirrus Logic в сърцето му. Това е съчетано с персонализиран цифров филтър за минимизиране на предварително ехо и артефакти на звънене, както и система за прецизен часовник, за да се осигури ултра ниско трептене, като по този начин се намаляват грешките и изкривяването в цифровия аудио сигнал.

Схемата на усилвателя се възползва от симетрични двойни моно сигнални пътеки и използва концепцията за дизайн Direct Drive на iFi – директно свързана, за да осигури чист път на сигнала без предизвикващи изкривяване изходни свързващи кондензатори. Стъпалото на усилвателя доставя до 5,6 V (два пъти по-голямо напрежение от другите) – значително повече мощност от други устройства с подобен размер – справяйки се с лекота дори с относително големи натоварвания на слушалки. За да се гарантира, че силата на сигнала отговаря на чувствителността на свързаните слушалки, автоматичното усилване регулира изхода нагоре или надолу с 6dB.

Независимо дали използвате балансирани или небалансирани слушалки, получавате най-малко шум и най-добро разделяне на каналите за най-приятната музика.
GO blu може да се похвали с балансиран 4,4 мм изход, позволяващ на слушалките, оборудвани с балансирана връзка, да се възползват напълно от дизайна на балансирания усилвател на GO blu.
В допълнение, изходът от 3,5 mm се възползва от патентованата схема S-Balanced на iFi. Това намалява наполовина кръстосаните смущения и свързаните с тях изкривявания, когато се използва с обикновени слушалки - особено полезно при високочувствителни монитори за поставяне в ушите.
И двата изхода са позлатени, за да устоят на потъмняване и по този начин да поддържат оптимално качество на контакта.

Комплектът съдържа

 • GO blu
 • Кабел USB-A / USB-C
 • Торбичка за съхранение
Комплектът съдържа

Техническа информация

 • Chipset:
  DAC: Cirrus Logic CS43131
  Bluetooth: Qualcomm QCC 5100
 • Inputs:
  Wireless: Bluetooth 5.1 ( AAC, SBC, aptX, aptX HD, aptX Adaptive, aptX LL, LDAC, LHDC/HWA Codec)
  Wired: USB-C (24/96)
 • Headphone Outputs:
  Balanced: 4.4mm
  SE: 3.5mm
 • Power Output:
  Balanced: 245mW @ 32Ω; 5.6v @ 600Ω
  SE: 165mW @ 32Ω; 2.8v @ 600Ω
 • Output Impedance:
  Balanced: <1Ω
  SE: <1Ω
 • SNR:
  Balanced: 111dB(A) @ 0dBFS
  SE: 116.5dB(A) @ 0dBFS
 • DNR:
  Balanced/SE: >120dB(A)
 • THD + N:
  Balanced: <0.009% @ (6.5mW/2.0v@600Ω)
  SE: <0.03% @ (100mW/1.27v@16Ω)
 • Frequency Response: 20Hz - 45kHz (-3dB)
 • Battery: Lithium-polymer 450mAh approx. ~8 hours (depending upon volume and headphones)
 • Power System: Charging via USB-C, BC V1.2 compliant up to 1000mA charging current and 6.3 volts
 • Dimensions: 54 x 34 x 13 mm
 • Weight: 27 g
Вид:
Усилвател, Конвертор (DAC)
Приложение:
Слушалки
Свързване вход:
С кабел, Bluetooth
Свързване изход:
С кабел
Цвят:
Червен
Баркод (EAN):
5060738785230

Представяне на iFi GO blu

 

Кратко ръководство iFi GO blu

 
Подобни продукти:
iFi GO bar Amplifier - Back side
В наличност
Усилвател iFi GO bar
649,00 лв
550,00 лв
550,00 лв
Спестявате: 99,00 лв
(15%)
iFi hip-dac2 Amplifier
Предстояща доставка
Усилвател iFi hip-dac2
389,00 лв
Уведоми ме!
Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.