Усилвател EarMen CH-Amp

Код: 28160
В наличност
Гаранционен срок:
24 месеца
2899,00 лв
2139,00 лв
2139,00 лв
Спестявате: 760,00 лв
(26%)
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител EarMen

Освободете музиката си с EarMen CH-Amp: Преобразуващо изживяване за меломани

Открийте ново ниво на аудио изживяване с EarMen CH-Amp, настолен напълно балансиран слушалков усилвател/предусилвател, който преобразува начина, по който се наслаждавате на музика. Създаден за истински аудиофили, CH-Amp съчетава изключителни функции с безупречна изработка, за да предостави слушателско изживяване, което няма да забравите!

Неподражаема производителност

Топологията на композитния усилвател на CH-Amp гарантира висококачествена производителност, намалявайки грешките и предлагайки по-добро DC изходно отместване. С ултра-ниска THD и SNR, ще се наслаждавате на невероятно поглъщащ и неутрален звук, който остава верен на намеренията на изпълнителя.

Пълен контрол, максимална гъвкавост

CH-Amp предлага предусилвателни изходи и ключ за усилване, което ви позволява да се свържете с активни монитори колони за пълна аудио система. Регулирайте нивото на изхода и импеданса, за да съответстват идеално на вашите слушалки, като ви дава пълен контрол над вашето слушателско изживяване.

Здрав и компактен дизайн

Изработен от цял блок алуминий, корпусът на CH-Amp е здрав и издържа на времето. Компактният му дизайн се вписва безпроблемно във всеки дом или система, предлагайки стил и функционалност.

Напълно балансирана архитектура за чист звук

Напълно балансираната архитектура на EarMen CH-Amp гарантира, че вашето аудио сигнал остава непокътнат и усилен от входа до изхода. Този дизайн премахва нежелан шум, позволявайки ви да сенаслаждавате на кристално чисто слушателско изживяване.

Изключително ниска линейно захранване

Получете най-доброто от производителността и надеждността с включената линейно захранване с нисък шум. Специално създадена за устройства EarMen, тя предлага максимална ефективност и отговаря на най-високите стандарти за безопасност. Освен това е съвместима с EarMen Tradutto DAC и EarMen Staccato Streamer, предоставяйки ви аудио система ""всичко в едно""!

Комплектът съдържа

  • Усилвател EarMen CH-Amp
Вид:
Усилвател, Предусилвател
Приложение:
Слушалки, Усилвател
Свързване вход:
С кабел
Свързване изход:
С кабел
Цвят:
Черен
Баркод (EAN):
8606108569405
Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.