Слушалки Meze Audio 109 Pro

Код: M-109P
В наличност
Гаранционен срок:
24 месеца
1559,00 лв
1399,00 лв
1399,00 лв
Спестявате: 160,00 лв
(10%)
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Meze Audio

Продуктът е наличен за тест в магазина

Първите динамични слушалки с отворен дизайн от Meze Audio

В свят на бързо развиващи се технологии, Meze залагат на доказани основи. Техните нови 50 мм динамични говорители, сглобени и настроени с изключителна прецизност, им позволяват да разширят границите на скоростта, точността и динамичния обхват.

За да изпълнят акустичните цели, които са си поставили за 109 PRO, те съсредоточават своите усилия за научноизследователска и развойна дейност върху изследване на материалите за всеки от компонентите на говорителите.

Търсенето на максимизиране на звуковите способности на слушалките започва с диафрагмата, където от Meze се фокусират върху намирането на перфектния баланс между маса и твърдост.

ДИЗАЙН НА ДИАФРАГМАТА

Стабилизиращият пръстен от медно-цинкова сплав е натоварен със задачата да подобри абсорбирането на вибрациите, където изборът на материали допринася за значително намаляване на изкривяването.

Лекият и ефективен неодимов магнит и медната бобина са обвити в машинно обработена CNC, високо прецизна алуминиева рамка, доказана като изключително надеждна.
Дизайн на диафрагмата

Изработен от целулозен композит с въглеродни влакна, W-образният купол е в състояние да възпроизвежда високи честоти с невероятни детайли, яснота и дефиниция. По-издръжлив от конвенционалните алтернативи, използвани в динамичните говорители, но въпреки това лек, този композит помага за намаляване на резонансите, които могат да доведат до хармонично изкривяване.

Ултратънката лента , заобикаляща купола, е съставена от покрит с берилий полукристален полимер с дебелина 22 микрона. Чрез прилагане на берилиево покритие, Meze увеличават твърдостта и издръжливостта на говорителя, като същевременно го запазват достатъчно лек, за да се постигне бърз преходен отговор. Тези качества се подобряват и чрез нарезите, прецизно издълбани под ъгъл от 45,5°.

Високите демпфиращи качества на берилия също спомагат за потискане на нежеланите резонанси, придавайки на 109 PRO неговия неутрален, ярък и прозрачен характер.
Материали на диафрагмата
Стабилизаторът от медно-цинкова сплав , разположен около мембраната, подобрява абсорбирането на вибрациите, за да намали допълнително изкривяването.

Диафрагмата е обвита във високопрецизна алуминиева рамка, заедно с неодимовия магнит. Произведена чрез CNC обработка, рамката предлага превъзходна твърдост, здравина и термична стабилност, за да запази плоскостта на повърхността.
Стабилизатор

АКУСТИЧЕН ДИЗАЙН

Чрез дизайна с отворен гръб, Meze искат 109 PRO да бъдат ярки и вълнуващи, като дават възможност на слушателя да се свърже с музиката на по-дълбоко ниво.
Отворен дизайн
Внимателно настроени от инженерния екип на Meze, 109 PRO предлагат емоционално ангажиращ звук със страхотни детайли, яснота и точното количество живост. Техният органичен характер, съчетан с превъзходна динамика, отлични изображения и плътни вокали вдъхва живот на разтърсващи душата детайли.

Освен това е лесно да се управляват от повечето устройства, независимо дали говорим за преносими източници или сложни домашни системи.
Детайлен звук
Паякообразната структура и акустично прозрачната решетка вътре в наушника разкриват говорителя от двете страни, създавайки най-отворения модел на Meze до момента. Следвайки принципите на антропометрията, те позиционират говорителя под точен ъгъл и разстояние от ухото, за да постигнат идеално анатомично прилягане.
Структура
Говорителят, поставен под точен ъгъл и разстояние от ухото, постига идеалното анатомично прилягане за възможно най-естественото слушане.
Позициониране на говорителя
Велурените възглавнички удобно обграждат ушите, осигурявайки оптимално уплътнение за създаване на естествен звук. Тъй като велурът е много по-мек и по-дишащ от кожата, той също така предотвратява изпотяване и прегряване по време на продължителни сесии на слушане.
Велурени наушници
Саморегулиращата се лента за глава разпределя тежестта, за да осигури равномерен натиск за всяка форма и размер на главата.
Саморегулираща се лента за глава

ПРЕВЪЗХОДНА КОНСТРУКЦИЯ ЗА ПРЕВЪЗХОДНО ИЗЖИВЯВАНЕ

109 PRO осигуряват перфектен комфорт – от структурния дизайн на слушалките до избора на материали, всички решения са взети много внимателно, за да се гарантира, че крайният продукт отговаря на най-високия стандарт на Meze по отношение на ергономичност. Веднъж поставени на главата ви, слушалките трябва да станат незабележими, оставяйки ви само музиката.
Перфектен комфорт
Имайки предвид тази перспектива, Мезе комбинират орехово дърво, цинк, манганова стомана и веган кожа в удобна, лека, но изключително издръжлива структура.
Лека конструкция

ГРИЖА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

Дървото от черен орех, което Meze използват за техните слушалки, идва от източници със сертификат за произход, събрани от зрели дървета, които са достигнали края на жизнения си цикъл. По този начин околната среда е защитена, оставяйки място за нов живот, докато старите дървета отново блестят във формата на слушалки Meze.
Грижа за околната среда

ДЪЛГОГОДИШНА УСТОЙЧИВОСТ

109 PRO са изработени с изключителна грижа за устойчивостта. Тъй като днешният избор може да има голямо влияние в утрешния свят, Meze проектират продукти, които остават дълготрайни. Те вярват, че по-дългият живот на продукта означава по-малък отпечатък.

Следвайки тази философия, 109 PRO може да се разглобява и обслужва безкрайно, ако някога е необходимо, което може да удължи живота на продукта извън границите.
Изключителна устойчивост

Комплектът съдържа

  • Слушалки 109 PRO
  • 1.5м сменяем кабел с 3.5мм позлатен стерео жак
  • 3м сменяем кабел с 3.5мм позлатен стерео жак
  • Позлатен адаптер 3.5мм към 6.3мм стерео жак
  • Твърда кутия за съхранение
Комплектът съдържа
Начин на носене:
Над ухото (Over-Ear)
Дизайн:
Отворен
Приложение:
Домашно аудио и TV, Висок клас (High-End)
Свързване:
С кабел
Сигнал:
Стерео
Честотна лента (слушалки):
5Hz - 30kHz
Импеданс (слушалки):
40 Ω
Ниво на звуковото налягане:
112dB SPL at 1KHz, 1mW
Преобразувател:
50 мм динамичен, отворен
Интерфейс:
1 х 3.5мм стерео жак, 1 х 6.3мм стерео жак
Кабел:
1.5м сменяем кабел с 3.5мм позлатен стерео жак, 3м сменяем кабел с 3.5мм позлатен стерео жак
Тегло:
375 гр.
Цвят:
Кафяв
Екстри:
Сменяем кабел
Баркод (EAN):
0615517935624

Meze Audio 109 Pro Headphones - Features

 
Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.