Производител Meze Audio

meze-audio-logo


Meze Audio е компания за аудио технологии, създадена през 2009 година от Антонио Мехединци. Фирмата е базирана в град Баиа Маре, Румъния.

Идеята за основаването на Meze Audio възниква, когато Антонио Мехединци търси нови слушалки и открива, че на пазара липсват качествени продукти с изящен дизайн. Така той започва да работи върху своя проект за създаване на слушалки, които да съчетават висококачествен звук с елегантен дизайн.

През 2010 година Meze Audio представя първия си продукт - слушалки Meze 88, които бързо се превръщат в хит сред аудио ентусиастите. След това компанията продължава да развива и усъвършенства своите продукти и да разширява своето портфолио.

През годините Meze Audio се утвърждава като водещ производител на висококачествени слушалки и аксесоари за аудиофили, известни с прецизен звук, елегантен дизайн и високо качество на изработка. Продуктите на Meze Audio са популярни сред музиканти, аудиофили, както и в професионалния аудио сектор.

Днес Meze Audio продължава да създава иновативни и качествени продукти, които са в състояние да задоволят и най-взискателните потребители. Компанията продължава да разширява своето портфолио, като предлага слушалки, усилватели, кабели и други аксесоари за аудио системи.