Производител HIFIMAN

HIFIMAN Logo


Hifiman е компания, основана през 2007 година от Dr. Fang Bian в Ню Йорк, САЩ. Компанията е специализирана в производството на висококачествени слушалки и аудио продукти.

Dr. Fang Bian е инженер и музикант с богат опит в проектирането и изграждането на аудио продукти. През 2005 година той започва да разработва нова технология за производство на планарни магнитни слушалки, която да предоставя по-добър звук и по-голям комфорт за слушателя. Тази технология е патентована като "Ultra Thin Planar Magnetic Technology" и е основата на всички слушалки, произведени от Hifiman.

Първите продукти на Hifiman са лансирани през 2007 година и са направени с цел да предоставят по-високо качество на звука в сравнение с другите слушалки на пазара. Слушалките на Hifiman бързо придобиват репутация на висококачествени и много отзивчиви, особено сред аудиофилската общност.

През годините Hifiman продължава да иновира и да развива нови технологии за подобряване на качеството на звука в своите продукти. Компанията произвежда както стационарни, така и преносими слушалки, включително и слушалки с Bluetooth връзка. Продуктите на Hifiman са известни с висококачествен звук, комфорт и дълготрайност.

Днес Hifiman е световноизвестна компания, която предлага широка гама от продукти, сред които са и електростатични слушалки и портативни аудио плейъри. Компанията е получила множество награди и отличия за своите иновативни продукти и е любим избор на аудиофили и професионалисти в индустрията на звука.