Грамофонна игла NAGAOKA JN-P300

Код: JN-P300
В наличност
819,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Nagaoka

Nagaoka MP-300 е доза с усъвършенствана технология, проектирана за превъзходно извличане на виниловите записи. Със супер фино полиран елиптичен диамант, монтиран на нискомасов боронов кантилевер, MP-300 доставя изключителна производителност и музикална яснота.

Налични серсии

  • MP-300: Доза без носач
  • MP-300H: Доза, предварително монтирана в носач на Nagaoka

Моля, изберете желаната версия преди да я добавите в количката.

Висококачествен предварително монтиран вариант

Когато изберете Nagaoka MP-300H, получавате фината Nagaoka MP-300, предварително монтирана на висококачествен оригинален носач на Nagaoka, готова за употреба. Тя е монтирана с винтове с идеална дължина, шайби и болтове. Поради тази причина няма включени отвертка, резервни винтове или болтове от Nagaoka, както е в случая с версията MP-300 без носач.

Изключителна производителност

MP-300 е гъвкава и лека за слушане, осигурявайки приятно слушателско изживяване. Изградена на принципа на движещ се permalloy магнит, тази доза е предназначена да стане класика от момента на изваждането й от кутията. Nagaoka постига ниво на изтънченост и музикалност, което трудно може да бъде надминато, с всички по-фини детайли разкрити и поставени в невероятно добре дефиниран звуков пейзаж. Тя разполага със супер здрава конструкция с ултра-нискък резонанс, което я прави топ избор за взискателни аудиофили.

Сменяем и надстройващ се стилус

Когато стилусът се износи, можете да го замените с нов на разумна цена. Имате също така възможността да надстроите до стилуса от върховата доза Nagaoka MP-500, като допълнително подобрите слушателското си изживяване.

Включен протектор за стилуса

Протектор за стилуса е включен в дозата, за да я предпазва по време на транспортиране и когато не се използва. Протекторът за иглата също се продава отделно, в случай че някога имате нужда от резервен.

Включени аксесоари

MP-300: Комплектът включва аксесоари за монтиране на дозата в повечето носачи, с два комплекта винтове (приблизително 10мм и 13мм в дължина), две пластмасови шайби, два болта и малка отвертка. Ако се нуждаете от винтове с различна дължина, предлагаме комплекти в по-голямо разнообразие.

MP-300H: Тъй като дозата е предварително монтирана на носач, няма включени отвертка, резервни винтове или болтове от Nagaoka.

Характеристики

  • Доза с усъвършенствана технология и супер фино полиран елиптичен диамант
  • Нискомасов боронов кантилевер за превъзходно извличане на звука от плочите
  • Наличен като само доза (MP-300) или предварително монтиран в носач (MP-300H)
  • Сменяема игла с възможност за надстройка до стилуса на MP-500
  • Включен протектор за защита на стилуса 
  • MP-300 включва монтажни аксесоари; MP-300H е предварително монтиран без допълнителни монтажни аксесоари
Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.