Грамофонна доза Sumiko Oyster

Код: 844682000053
В наличност
179,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Sumiko

Sumiko Oyster

Дозата Sumiko Oyster е гладка по характер и изненадващо музикална. Конвенционална подвижна магнитна доза с издръжлив сферичен стилус и алуминиев кантилевер, тя е перфектно съвпадение за всеки MM предусилвател, и представлява фантастична стъпка напред. Ще чуете допълнителен слой дълбочина, придружен от привлекателно разширение на средните и високите честоти.

Класически Oysters

През повече от 40 години по целия свят, Sumiko класическата серия Oyster е оставила хиляди пленени слушатели след себе си. Серията включва моделите Oyster (MM), Black Pearl (MM), Pearl (MM), Blue Point No. 2 (MC) и Blue Point Special EVO III (MC) — всеки, от които е способен да достави ниво на изисканост, което още не сте чували от вашата грамофонна система. 

Ръчно изработени в Япония

От Oyster до Reference, всяка Sumiko доза е ръчно изработена в Йокохама, Япония. Избрани са най-добрите материали, които се комбинират, за да предоставят производителност, която е просветлила поколения слушатели. Всеки дизайн е щателно изпипан до съвършенство. Произвеждат се прецизност и качествени материали от световно известни майстори на дози. Резултатът е пълен хоризонт от дози, готови да се представят на вашата аналогова система.

Sumiko Oyster Накратко

  • Гладко и музикално качество на звука
  • Издръжлив сферичен стилус и алуминиев кантилевер
  • Съвместима с всеки MM предусилвател
  • Част от класическата серия Oyster, известна с висока стойност на производителност
  • Ръчно изработена в Йокохама, Япония с прецизност и качество

Дозата Sumiko Oyster предлага отличен баланс между производителност и стойност, което я прави идеален избор както за нови в критичното слушане, така и за опитни аудиофили, които искат да подобрят своето аналогово слушане.

Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.