Грамофонна доза Goldring E3

Код: GL0058
Предстояща доставка
249,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Уведоми ме!
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Goldring

Грамофонна доза Goldring E3

Непревъзходна аудио прецизност

Грамофонната доза Goldring E3 представлява върховното постижение на серията E, създадена да насърчава точната репликация на оригиналната звукозаписна продукция. Като запазва творческите нюанси, музикалността и ритъма, заложени от артиста, дозата E3 предлага превъзходно аудио изживяване за грамофони от бюджетен до среден клас.

Напреднала игла и кантилевър

На върха на E серията, дозата E3 включва същия алуминиев кантилевер като E2, но с важно подобрение: свързана, супер-елиптична (0.3 x 0.7 mil) игла. Тази превъзходна игла осигурява по-добро извличане на детайли от високите честоти в сравнение с обикновените елиптични или сферични типове, благодарение на по-малкия си радиус отпред-назад. Резултатът е значително намаляване на сибиланса, особено при висококачествени вокални записи.

Magnetic Duplex Technology™

Всички дози от серията E, включително E3, използват Magnetic Duplex Technology™. Този генератор с двойни магнити отразява геометрията на оригиналната глава за рязане на плочи, осигурявайки точно възпроизвеждане на стерео информацията в канала на плочата. Тази технология подобрява разделението на каналите и създава по-ангажираща, музикална звукова сцена.

Характеристики:

  • Супер-елиптичен профил на иглата: Подобрен с алуминиев кантилевър за по-точно проследяване на високите честоти и намаляване на сибиланса.
  • Magnetic Duplex Technology™: Генератор с двойни магнити за по-добро разделение на каналите и по-музикална звукова сцена.
  • Професионално настройване: Предварително зададен ъгъл на иглата за оптимален баланс на каналите и последователна производителност.
  • Многостранна съвместимост: Идеален ъпгрейд за всяка бюджетна, предварително инсталирана или остаряла доза.

Подобрете Вашето Аудио Изживяване

Goldring E3 е отличен избор за аудиофили, които искат да подобрят производителността на своя грамофон. Със своите усъвършенствани функции и прецизен дизайн, дозата E3 гарантира, че ще чувате музиката така, както артистът е възнамерявал – с изключителна яснота и детайли.

Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.