7 модела слушалки, на които да слушате любимите си аудиокниги и подкастове

Публикувано от Васи Дюлгерова
7 модела слушалки за аудиокниги и подкаст

Аудио форматите стават все по-неустоими и вече има решения за всички - независимо дали става дума за новини, професионални интереси или хоби – като четенето (или по-точно, слушането) на книги, например.

Събрахме на едно място 7 модела слушалки за феновете на аудиокнигите и подкастовете. А ето ги и тях!

Sennheiser HD 250BT са един от безжичните модели, които можем да препоръчаме на всички, които търсят съчетание от комфорт, достъпна цена и удоволствие от липсата на кабели. Те могат да се похвалят с лека, но забележително издръжлива конструкция.

Слушалките са снабдени с меки, шумоизолиращи наушници, които позволяват да ги носите часове наред, наслаждавайки се на любимата книга си или подкаст. Освен това HD 250BT се славят с изключително качество на звука и динамичен бас при слушането на музика.

Голям плюс е 25-часовия живот на батерията, което позволява да изслушате десетки епизоди на избрания от вас подкаст.
Sennheiser HD 250BT
Sennheiser HD 250BT
Добър избор за любителите на качествения звук са и жичните Sennheiser HD 599. Това, което ги прави добри за целите на слушащите аудиокниги и подкастове, е кристалният звук, който звучи напълно естествено.

Отвореният тип на слушалките позволява да се потопите в емоцията на произведението, което слушате, наслаждавайки се на пространствен звук, чрез който можете да усетите всеки инструмент.

Меки и комфортни наушници обвиват внимателно ухото и позволяват да носите HD 599 часове наред. И за да не загубите удоволствието след години, възглавничките са сменяеми, което гарантира, че слушалките ще ви служат безотказно години наред.
Sennheiser HD 599
Sennheiser HD 599
Друга много добра, мултифункционална опция, на достъпна цена, са Sennheiser HD 350BT. Налични в черно и бяло, двата безжични модела са с вас където и да ви отведат книжките светове, в които се потапяте.

Безупречното предаване на звука се гарантира от най-новата безжична технология Bluetooth® 5.0.

Позитивите на HD 350BT включват още 30-часова батерия с опция за бързо зареждане и лека, здрава конструкция, която има възможност за сгъване, така че да ги носите със себе си навсякъде.
Sennheiser HD 350BT
Sennheiser HD 350BT
Audio-Technica ATH-M50x, от друга страна, e един от топ моделите на марката. Със своите удобни, меки наушници, сменяеми кабели, здрава конструкция и перфектен звук, те са любимци на всеки аудиофил.

Специално за любителите на аудиокнигите и подкастовете, те предлагат прекрасна изолация от околната среда за пълно аудио изживяване. Удобни са за път, за отпускане у дома и като цяло – навсякъде, където бихте искали да се потопите в любимите си истории. Освен това, издръжливият им дизайн ще ви подари часове, месеци, години аудио изживявания.

Ако пък имате нужда от по-ниско бюджетен модел, ATH-M30x са опцията, която съчетава най-доброто от двата свята.

А най-хубавото – всички тези модели са изключително добър вариант не само за слушане на аудиокниги и подкастове, но и за създаването им.
Audio-Technica ATH-M50x
Audio-Technica ATH-M50x
Ако пък сте фен на т.нар. слушалки “тапички”, но и на книгите и подкастовете, можем да ви предложим Sennheiser MOMENTUM In-Ear. Моделът е наличен в червено и черно, като се отличава с типичния Sennheiser звук и компактен дизайн, който можете да вземете навсякъде със себе си в луксозна кутийка.

Тапите се адаптират много добре към ухото, което значи, че можете да се наслаждавате на аудиокнигите си много, много дълго време.

Слушалките са изработени от висококачествена неръждаема стомана, което гарантира, че ще ви служат вярно навсякъде.
Sennheiser MOMENTUM In-Ear
Sennheiser MOMENTUM In-Ear
Няма как да не споменем и изключителните Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2, като страхотен избор за всеки фен на звука като цяло. Тези слушалки получиха редица световни награди и са едни от най-желаните истински безжични модели на Sennheiser.

При тях можете да избирате различни режими като пълна изолация от околната среда или осведоменост за случващото се около вас. Ергономичността им позволява да бъдат носени дълго време без дискомфорт, което ги прави много добър избор за всички ваши всекидневни дейности – включително слушането на подкастове и аудиокниги.

Една от най-полезните опции на слушалките е възможността за интелигентна пауза – звукът автоматично спира, когато слушалките напуснат ушите ви и се възстановява, когато ги поставите обратно.

В допълнение - MOMENTUM True Wireless 2 ви дават изключителните 28 часа време на работа.
Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2
Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2
На последно, но не и по важност място, ще ви разкажем за Sennheiser CX 80S. Истински бюджетен вариант за феновете на качеството, тези слушалки предлагат балансиран Sennheiser звук.

При тях няма нежелани крайности при високи или ниски честоти - единствено освежаващо естествено изживяване при слушане – на музика, книги, подкастове или разговори.

Леки, удобни и прилягащи отлично към ушите, те ще ви дадат много часове приятни аудио изживявания.
Sennheiser CX 80S
Sennheiser CX 80S