Аудио система Sennheiser HE 1

Код: 000070
В наличност
Гаранционен срок:
24 месеца
140000,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Sennheiser

Продуктът е наличен за тест в магазина

Преродената легенда – преоформяне на съвършенството

През 1991 г. Sennheiser създадоха най-добрите слушалки в света. Сега го направиха отново.

Неземно звучене, вечна красота

Снабдени с уникални функции и най-съвременна технология, тези слушалки превръщат музиката от нещо, което слушате, в нещо, в което живеете.
Неземно звучене, вечна красота

Поразителният дизайн съчетава формата с функцията

Усилвателят стои върху корпус, изработен от стъкло и солиден мраморен блок от Карара.
Поразителният дизайн съчетава формата с функцията

Красота с цел

Този луксозен естествен камък, известен с ренесансовите скулптури на Микеланджело, придава красота, но също така предотвратява шума, причинен от конструкцията. За да се създаде визуално зашеметяващ дизайн, контролните бутони са старателно изработени с най-високо качество. Всеки детайл е фрезован от цяло парче месинг, преди да бъде покрит с хром. Това е музика, превърната в обект.
Красота с цел

Пътувайте в чистия звук

Аудио диапазон от 8 Hz до повече от 100 kHz и най-ниското изкривяване, измервано някога в система за възпроизвеждане на звук: 0,01% при 1 kHz, 100 dB SPL.
Пътувайте в чистия звук

Sennheiser HE1 ви отвежда там

Може би никога не сте виждали такава красота в слушалките. Но това е само за начало. Наблюдавайте как Sennheiser HE 1 постепенно оживява с едно докосване, като плавното включване позволява лампите на неговия усилвател да достигнат оптималната температура. След това сложете слушалките и пътувайте към чистия звук. На места, където никога не сте били. Места, скрити във вашата музика. На винил. На компактдискове. Във файлове с данни с висока разделителна способност.
Sennheiser HE1 ви отвежда там

Неуморният стремеж към съвършенство

Sennheiser HE 1 са първите електростатични слушалки с Cool Class A MOS-FET усилвател с високо напрежение, интегриран в чашките за уши.
Неуморният стремеж към съвършенство

Скъпоценни метали

Елиминирането на капацитивното съпротивление на кабела осигурява ултрависока прецизност на импулса, 200% по-ефективна от всяко друго налично решение. Използват се 2,4-микрометрови диафрагми с платинено изпаряване, тъй като техният размер е показал при изследването на Sennheiser, че осигуряват оптимално възпроизвеждане на звука.
Скъпоценни метали

Изключителното електрическо и акустично представяне се осигурява чрез изпарени със злато керамични преобразуватели, докато 99,9% посребрени OFC кабели се използват за оптимална проводимост. За да ви позволят да се потопите в резултата от всичко това, чашките за уши на Sennheiser HE 1 са прецизно изработени от твърд алуминий, включващи ръчно изработени подложки за уши от най-фина кожа и мека конструкция от велур/микрофибър без алергени.

Предимствата на ламповите и транзисторните усилватели – със Sennheiser HE 1 имате всички

Благодарение на патентован дизайн на веригата, вакуумни тръби са свързани с пружинно натоварения, амортизиран мраморен корпус за предотвратяване на структурния шум. Заобиколени от висококачествени кварцови крушки, които предпазват от въздушен шум, този най-съвременен усилвател осигурява свръхвисока точност на импулса при ултра ниско ниво на изкривяване.
Предимствата на ламповите и транзисторните усилватели – със Sennheiser HE 1 имате всички.

За цифрово-аналогово преобразуване, усилвателят може да получава цифрови сигнали чрез оптични и коаксиални SPDIF входове или USB вход, като също така приема PCM и DSD данни с висока разделителна способност. Музикалните данни се преобразуват в аналогови сигнали с помощта на 8 вътрешни DAC на ESS SABRE ES9018. Четири паралелни канала се използват за всяка стерео страна за подобряване на точността и намаляване на изкривяването и нивото на шума.

ASIO съвместимост

HE 1 поддържа протокола за аудио трансфер ASIO (Audio Stream Input/Output) за естествено възпроизвеждане на аудио файлове с висока разделителна способност. За тази цел се използват софтуерни компоненти от Steinberg Media Technologies GmbH. ASIO е регистрирана търговска марка на Steinberg Media Technologies GmbH.

Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.