Програма за удължаване на гаранцията

Описание

Възползвайте се от нашата Програма за удължаване на гаранцията. В нея участват избрани продукти на Sennheiser и Audio-Technica, разпространявани в българската търговска мрежа от "В Систем" ЕООД директно или чрез оторизирани партньори.

Регистрирайте вашия нов продукт до 30 дни от датата на закупуването му и удължете неговата гаранция от 24 на 36 месеца напълно безплатно.

Качество на продуктите

Ние вярваме в продуктите, които предлагаме. Като официален партньор и вносител на тези популярни марки, ние знаем, че предлагаме само висококачествени продукти. Нещо повече – за нас качеството е един от основните ни приоритети. Ако даден продукт не отговаря на нашите стандарти по отношение на качество, изработка или функционалност, ние няма да го включим в нашия каталог. Независимо колко ниска е неговата цена или колко добре се продава. Чрез нашия контрол на качеството и дългогодишните контакти с производителите, може да ви гарантираме и най-бързата възможна помощ в случай на повреда. Затова удължаваме гаранционния срок на производителите до 3 години.

Имате въпроси?

Ако имате въпроси, забележки или предложения, моля свържете се с нас чрез нашата страница за контакти. Ние винаги ще ви изслушаме, защото така ще си помогнем взаимно.
Благодарим ви!

Регистрация на продукт
Моля, изберете производител.