Тапи за защита на слуха Sennheiser SoundProtex

Код: 108-3145
В наличност
79,00 лв
63,00 лв
63,00 лв
Спестявате: 16,00 лв
(20%)
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Sennheiser

Защитете слуха си

Усещането за звънене в ушите ви след концерт може да показва потенциално увреждане на слуха. Стандартните тапи за уши често компрометират яснотата на звука, водейки до влошено музикално преживяване. Въпреки това, ушните тапи за защита на слуха SoundProtex са проектирани да предават аудио с високо качество на звука при сила, която пази вашия слух.

Да опазим слуха си

 

 

Комфорт и функционалност

Тези тапи за уши разполагат с двустепенна система за филтрация SoundProtex. Този иновативен дизайн намалява силата на звука, без да жертва качеството, позволявайки баланс между ясна музика и чуваеми разговори по време на събития. Ушните тапи SoundProtex не са само ефективни, но и удобни. Те са снабдени с медицински клас, биосъвместими TPE върхове за уши в три различни размера, осигуряващи стегнато и комфортно прилягане за продължителна употреба.

Предвидени за активности

Опцията за пълен блокиращ филтър осигурява пълна тишина, перфектна за моменти на спокойствие или за предпазване на ушите от вода по време на плуване. Този многофункционален дизайн прави SoundProtex идеален избор както за посетители на концерти, така и за плувци, търсещи защита за ушите.

Комплектът съдържа

  • Комплект акустични филтри Medium SoundProtex
  • 3 комплекта различни размери накрайници за уши (S, M и L)
  • Комплект филтри за пълно блокиране
  • Торбичка за съхранение
Комплектът съдържа
Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.