Смазка за грамофон Pro-Ject Grease it

Код: 9120065188602
Предстояща доставка
35,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Уведоми ме!
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Pro-Ject Audio Systems

Смазка за лагери

Грамофонът е деликатен инструмент, който се нуждае от подходяща поддръжка. Моторът задвижва плочата и смазката на лагера се износва с течение на времето. Това се дължи на много фактори, като климат и влажност. Поради това не можем да дадем препоръчително време за това кога да смените смазката. Най-добре е да го поддържате постоянно смазан.

С Grease it можете да поддържате лагера на вашия грамофон за да получите перфектно възпроизвеждане. Препоръчваме ви да използвате грамофона си по-често, тъй като това гарантира минимално износване на лагера. Това обаче води до износване на метала, така че ще трябва да използвате смазката по-често. Що се отнася до количеството, което трябва да използвате, можем само да ви посъветваме да използвате количеството, което смятате за правилно. Ако сложите твърде много смазка, най-лошият сценарий е, че ще трябва да почистите малко вашия грамофон.

Моля, използвайте Grease it само за грамофони с обърнати лагери, като RPM Line, модели Xtension и Signature Line. За необърнати лагери трябва да използвате Lube it.

Характеристики

  • Да се използва за грамофони с обърнати лагери
  • Подпомага плавното движение
  • Предварително напълнена спринцовка
  • Лесно боравене

Комплектът съдържа

  • Pro-Ject Grease it

Техническа информация

  • Количество: 2,3 мл
Полезни файлове за изтегляне:
Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.