Слушалки Sennheiser IE 900

Код: 508949
В наличност
Гаранционен срок:
24 месеца
2899,00 лв
1999,00 лв
1999,00 лв
Спестявате: 900,00 лв
(31%)
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Sennheiser

Най-чистият, естествен звук

Насладете се на върховно немско аудио инженерство.
Прецизно произведеният алуминиев корпус на IE 900 защитава вярно динамичните преобразуватели TrueResponse в сърцето на иновативната технология X3R на Sennheiser.

IE 900 — сбогом на компромисите

Записите с висока точност са произведение на изкуството. Точно както при ценна картина, би било позорно да се допусне повреда по време на транспортиране. IE 900 разкриват истинския потенциал на всеки запис. Ако е шедьовър, ще го чуете.

Блестящи високи честоти — без следа от шум. Мощни ниски, без да създават неясни средни. Невероятна способност за разрешаване на фини детайли — заедно с топлина и комфорт за продължителни сесии. Всички тези качества са резултат от вдъхновени инженерни подвизи.
IE 900 — сбогом на компромисите

Вземете например надеждния 7 мм говорител на Sennheiser, разработен специално за IE 900. Или изцяло новата технология на трикамерния абсорбатор X3R, фрезована точно в твърдата алуминиева сърцевина със своя акустичен вихър надолу по веригата. Взети заедно, тези иновации осигуряват уникално ниво на баланс и прозрачност – така че никога повече не трябва да правите компромис.

Доловете най-фините детайли

Полагат се значителни усилия за улавяне на най-фините нюанси на едно музикално изпълнение. Преживяването на креативността и текстурата, записани в студиото или концертната зала, може да бъде източник на голямо удоволствие. Но само ако оборудването за възпроизвеждане на слушателя позволява.

Говорителите TrueResponse на Sennheiser, произведени в Германия, осигуряват изключително естествено възпроизвеждане. Голяма част от тяхната много прецизна преходна реакция идва от уникалната комбинация от материали в диафрагмата заедно с нейното високо вътрешно амортизиране. Така че, когато сигналът спре, звукът също спира. Ето как IE 900 може да разкрие детайли в песни, които не сте мислили, че съществуват.
Доловете най-фините детайли

Единственото, което има значение, е какво чувате вие, слушателите. Тоналността на всеки инструмент става ясно чуваема. Но IE 900 разкрива не само уменията на музикантите. Дори акустичните свойства на помещението придобиват ново присъствие. Вместо да останете на повърхността, вече можете да се гмуркате дълбоко в сложни пасажи – докато сте потопени в спираща дъха звукова сцена.

Ново ниво на яснота

При разработването на IE 900 Sennheiser се изправят пред фундаментален избор. Присъщите компромиси, които изискват системите с няколко говорителя (фазови проблеми и произтичащото от това изкривяване в припокриващите се честотни ленти) правят решението лесно. Ще има само един динамичен драйвер — с най-високо качество, разбира се.
Ново ниво на яснота

За да получат точно звука, който търсят, Sennheiser проектират усъвършенствана система от три резонатора на Хелмхолц – решаващ елемент в технологията X3R – фрезовани направо в твърдия алуминиев корпус на всяка слушалка. Тези малки канали елиминират резонансните пикове, които могат да оцветят звуковия подпис и да променят усещането на вашата музика. В допълнение, сложна структура в дюзата на всяка слушалка - Vortex - завихря акустичната енергия в тези честотни ленти, за да изглади пиковете.

Акустичният гръб установява баланс

Целта на Sennheiser е да постигнат прозрачен звук без разсейващи върхове или падове. Едно от нещата да се постигне това изискване е ясно разделяне на ниски и средни. За да осигурят точност в тази критична честотна лента, Sennheiser използват технология, известна като акустичен гръб. Това е малка камера в камерата, която е настроена да управлява наклона и амплитудата на повдигането на басите.

Начинът, по който задната сила на звука помага да се постигне такъв ясен и естествен звуков подпис, е чрез контролиране на посоката и общия обем на въздуха, докато се движи през системата на преобразувателя. Това, което чувате, са приятно дисциплинирани баси и средни честоти. Неприятните резонанси и умората от слушане изчезват в това малко пространство с голям ефект.
Акустичният гръб установява баланс

Звукът на производствения опит

Sennheiser произвеждат IE 900 в техния най-съвременен завод за аудиофилски продукти в Ирландия. Това е същото съоръжение, което изгражда почитаните HD 800S, HD 820, HD 650 и HD 600.

Използването на алуминий е ясен избор: добре пригоден за високопрецизно фрезоване, той осигурява и естетически приятен, дълготраен дом за електроакустичните компоненти. CNC машина прецизно изрязва всеки корпус поотделно от един блок алуминий. Резултатът е наистина произведение на изкуството.
Звукът на производствения опит

Веднъж анодизиран, корпусът е силно устойчив на износване и корозия - музика за ушите на всеки ежедневен слушател. Говорителите във всяка двойка IE 900 се съпоставят по време на автоматизирания производствен процес, за да се елиминират практически вариациите. Резултатът? Прозрачна звукова сцена без празнини или дупки.

Прецизно прилягане за прецизен звук

Работещите музиканти разчитат на висококачествени, прилягащи слушалки, известни като персонални системи за наблюдение. Но Sennheiser знаят, че привилегията да се наслаждаваме на перфектен звук на живо не трябва да бъде изключителното право на изпълнителите по света. И така, те взимат комфорта и сигурното прилягане на тези професионални решения като вдъхновение за IE 900.

Сега можете да се насладите на прилягане и качество, което съперничи на артистите, които създават вашата музика. В комплекта на IE 900 са включени по три размера адаптери за уши от силикон и от еластична пяна. Те се адаптират към естествената форма на ухото ви за индивидуално прилягане.
Прецизно прилягане за прецизен звук

Всички сме били там: невероятно музикално парче, разглезено от повтаряща се басова нота, която случайно съответства на резонансната честота на вашите високоговорители или слушалки. Или груб звук на високите честоти, който прави по-дългите сесии неудобни. Такива очевидни недостатъци са немислими с IE 900. Всичко, което ще чуете, е точно това, което художникът е замислил. Те са идеални на бюрото ви, във влак или на разходка из гората. Никога повече вашите слушалки няма да развалят слушателската сесия.

Струва си да имате добро свързване

В допълнение към изключителния звук, аудиофилите ценят издръжливите продукти. И тук IE 900 се отличават.

Позлатените Fidelity+ MMCX конектори осигуряват перфектен контакт. Всеки край е поставен във вдлъбнато, 4,8 мм широко гнездо под повърхността на корпуса, осигурявайки облекчаване на напрежението. Самите кабели са пара-арамидно подсилени, за да издържат на много хиляди цикли огъване. Но са още по-защитени, когато се съхраняват в калъфа, включен в комплекта.
Струва си да имате добро свързване

Свържете се практически към всеки цифров аудио източник с 3,5 мм стерео жак, включително усилватели за слушалки, лаптопи и аудио интерфейси. Всяка двойка IE 900 включва също симетрични 2,5 мм и 4,4 мм кабели за директно включване към Hi-Fi компоненти с балансирани изходи. Защото, когато търсите най-естественият и потапящ звук, всеки детайл е от значение.

Характеристики

 • Нов еталон в преносимото възпроизвеждане на звук
 • Ненадмината прецизност и изработка
 • Разработени в Германия и произведени в най-съвременния завод на Sennheiser в Ирландия
 • Технология на преобразувателите X3R TrueResponse за балансиран звук с изключително разкриващи се детайли
 • Резонаторните камери на Хелмхолц разкриват критични аудио детайли, дори по време на продължителни сесии на слушане
 • Прецизно фрезован и анодизиран алуминиев корпус
 • Позлатени Fidelity (+) MMCX конектори за подобрена стабилност
 • Избор от параарамидни подсилени кабели (2,5 мм, 3,5 мм, 4,4 мм)
 • Регулируеми куки за уши и избор на адаптери за уши, включително от мемори пяна
 • Честотна характеристика: 5 Hz - 48 000 Hz
 • THD: 0,05% (1 kHz, 94 dB)
 • Импеданс: 18 ома

Комплектът съдържа

 • Слушалки IE 900
 • Балансиран пара-арамиден подсилен кабел с 2,5 мм конектор
 • Небалансиран пара-арамиден подсилен кабел с 3,5 мм конектор
 • Балансиран пара-арамиден подсилен кабел с 4,4 мм конектор
 • 3 чифта силиконови адаптери за уши (S, M, L)
 • 3 чифта адаптери за уши от пяна (S, M, L)
 • Луксозен калъф за съхранение с метално лого
 • Щипка за кабел, инструмент за почистване и кърпа за почистване
 • Кутия за презентация с подписан клиентски сертификат и ръководства за потребителя
Начин на носене:
В ухото (In-Ear)
Дизайн:
Затворен
Приложение:
Мобилни устройства, Висок клас (High-End)
Свързване:
С кабел
Сигнал:
Стерео
Честотна лента (слушалки):
5Hz - 48kHz
Импеданс (слушалки):
18 Ω
Ниво на звуковото налягане:
123 dB (1 kHz, 1 Vrms)
Общо хармонично изкривяване:
< 0.05% (1 kHz, 94 dB)
Преобразувател:
Динамичен, 7 мм, изключително широколентов (XWB)
Общо затихване на шума:
-10 dB
Интерфейс:
1 x 2.5мм балансиран, 1 х 3.5мм стерео жак, 1 x 4.4мм Pentaconn
Кабел:
Балансиран пара-арамиден подсилен с 2,5 мм конектор ; Небалансиран пара-арамиден подсилен с 3,5 мм конектор ; Балансиран пара-арамиден подсилен с 4,4 мм конектор
Тегло:
по 4 гр. на слушалка без кабел (24 гр. общо с кабел)
Цвят:
Сребрист
Екстри:
Сменяем кабел
Баркод (EAN):
4044155253405
Допълнителни аксесоари:
Sennheiser MMCX Microphone Cable - 3.5mm
В наличност
Кабел с микрофон Sennheiser MMCX - 3.5мм
135,00 лв
Подобни продукти:
Sennheiser IE 600 Earphones
В наличност
Слушалки Sennheiser IE 600
1549,00 лв
1199,00 лв
1199,00 лв
Спестявате: 350,00 лв
(23%)
Sennheiser IE 200 Earphones
В наличност
Слушалки Sennheiser IE 200
289,00 лв
249,00 лв
249,00 лв
Спестявате: 40,00 лв
(14%)
Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.