Слушалки Sennheiser IE 600

Код: 508948
В наличност
Гаранционен срок:
24 месеца
1549,00 лв
1199,00 лв
1199,00 лв
Спестявате: 350,00 лв
(23%)
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Sennheiser

Изключителни във всеки детайл

IE 600 не само възпроизвеждат детайлите и емоциите на записа, но и го надхвърлят. Защото всяка слушалка е шедьовър. От ръчно изработен аморфен метален корпус до аудио компоненти от висок клас, разработени и произведени от Sennheiser - всичко е произведено под най-строг контрол.

Представяне на слушалки Sennheiser IE 600

 

 

Балансираната честотна характеристика и изключително издръжливите материали са проектирани да осигурят ясен, естествен звук и уникална естетика, която ще запази добрия си вид в продължение на десетилетия.

Балансиран, неутрален звук

За да постигнат естествен и неутрален звук, какъвто осигуряват студийните монитори от висок клас, инженерите на Sennheiser внимателно настроиха задния акустичен звук в дюзата на IE 600.

Открийте нови акценти и детайли
IE 600 придават присъствие и интимност, които приближават слушателите до музиката, позволявайки им да открият нови акценти и детайли. Въпреки това, достигането до това ниво на уравновесеност и естественост не е без предизвикателства. Когато подобни звуци се появяват едновременно в песента, може да стане трудно за човешкото ухо да улови всички нюанси.
IE 600 интегрират двойни двукамерни абсорбери (D2CA), които улавят и отслабват тези маскиращи честоти, разкривайки дори най-фините текстури на вашата музика.
Балансиран, неутрален звук

По-здрави от стомана, създадени да издържат

Изследователите са работили в продължение на много години, за да усъвършенстват аморфните метали за производство.

Блестяща, сатенена повърхност
Чакането си заслужаваше — циркониевата сплав от Heraeus Amloy Technologies, която Sennheiser избраха за IE 600 е с три пъти по-висока твърдост и якост на огъване от високопроизводителната стомана. Ударно замразени по време на производството, аморфните метали никога нямат шанс да образуват кристална структура като конвенционалните метали. Резултатът е лъскава сатенена повърхност, която е изключително устойчива на корозия и надраскване.
По-здрави от стомана, създадени да издържат

Нов материал

Корпусът на IE 600 е произведен с помощта на 3D печат на базата на метален прах, който може да създаде всяка форма, която можете да си представите, в рамките на строги допуски. Камерите и каналите се образуват като част от този производствен процес, без да се изисква фрезоване. Цената обаче ограничава потенциалните приложения на този нов материал.

Изключителна устойчивост
Освен при продукти от свръхвисок клас като IE 600, единственото друго място, където ще намерите новия материал е в сондажната глава на Марсохода на NASA, поради изискването за изключителна устойчивост в екстремни условия.
Нов материал

Приближете се до вашата музика

Какъвто и тип музика да харесвате, с IE 600 вие ще се влюбите в нея. Насладете се не само на нотите, но и на финото драскане на лък по струните и нежното докосване на пръсти, плъзгащи се към следващия акорд на китарата. Изящното неутрално акустично звучене ви приближава до вашата музика, прави я по-жива и ярка, но същевременно чиста и естествена.
Въпреки това, в рамките на този деликатен баланс, IE 600 успяват да включат мощен, но бърз и точен отговор от ниските честоти. Всичко е благодарение на преобразувателя TrueResponse на Sennheiser - 7 мм говорител, отговорен за изключително широкия честотен диапазон и ултра ниското изкривяване на IE 600.

Автоматизирано производство, ръчно изработено покритие

Производството на аморфния метален корпус се извършва в Германия и включва както автоматизирани, така и ръчни стъпки.

Крайна форма
Компютърно управляван лазер нанася тънък слой метален прах, заварявайки разтопената сплав към вече втвърдения материал под нея. Слой по слой, частта се изгражда до крайната си форма. След това техник премахва всички артефакти от производствения процес на ръка.

Сложна повърхностна обработка
След цялостно почистване, струйно бластиране, полиране и сложна повърхностна обработка, корпусът придобива своята окончателна, изключително издръжлива естетика. Дори ежедневната употреба не оставя на практика никакви следи под формата на драскотини или износване.
Автоматизирано производство, ръчно изработено покритие

Верен спътник във вашето музикално пътешествие

Всеки преобразувател TrueResponse е изграден и сглобен от Sennheiser.

Надхвърляйки очакванията на аудиофилите
Една от най-модерните производствени линии от този тип в света, производственото предприятие на Sennheiser, има една единствена цел - да надхвърли очакванията на аудиофилите. Ето как Sennheiser постоянно постигат съвпадение на аудио каналите, което прави разликите отляво и отдясно почти неоткриваеми. И пълно хармонично изкривяване, за да съперничи на всичко на пазара.
Верен спътник във вашето музикално пътешествие

Здрава защита

Цялото това качество на продукта е скрито в изключително еластичен аморфен метал, което гарантира, че вашите IE 600 слушалки ще останат в отлично състояние в продължение на безброй години. Със стабилна защита срещу корозия и следи от износване, IE 600 е проектиран да продължи да доставя акустична и визуална радост в продължение на десетилетия.
Здрава защита

Комфортът на индивидуално прилягане

IE 600 събира голям звук в малък, ергономичен пакет.

По-голяма стабилност и насочване
Позлатените MMCX конектори са вдлъбнати в корпуса за по-голяма стабилност и насочване. Те поддържат кабели с диаметър от 4,8 мм и по-малък, което ви позволява да включите слушалките към широк спектър от аудио източници, както и към hi-fi компоненти с балансирани изходи.
Комфортът на индивидуално прилягане

Дълготраен комфорт

Изберете между парамидно подсилени небалансирани и балансирани кабели: 3,5 мм и 4,4 мм, които са включени в комплекта. 2,5 мм кабели се продават отделно. Двата различни стила накрайници за слушалки (силикон и мемори пяна) са в три размера, за да установят удобно уплътнение във всяко ухо. Гъвкавите, регулируеми кукички за уши допълнително подобряват дълготрайния комфорт.
Дълготраен комфорт

Характеристики

 • Еластичен корпус от аморфен метал AMLOY-ZR01, 3D отпечатан в Германия
 • Директна, неутрална настройка с бърз, точен бас
 • 7 мм TrueResponse говорители
 • Изключително неутрален звук благодарение на двойните резонаторни камери D2CA
 • Позлатени Fidelity (+) MMCX конектори за надеждни връзки
 • Пара-арамидни подсилени кабели (3,5 мм, 4,4 мм)
 • Регулируеми куки за уши и избор на адаптери за накрайници за уши
 • Честотна характеристика: 4 Hz – 46,5 kHz
 • 0,06% THD (1 kHz, 94 dB)
 • Импеданс: 18 ома

Комплектът съдържа

 • Слушалки IE 600
 • Небалансиран пара-арамиден подсилен кабел с 3,5 мм конектор
 • Балансиран пара-арамиден подсилен кабел с 4,4 мм конектор
 • 3 чифта силиконови адаптери за уши (S, M, L)
 • 3 чифта адаптери за уши от пяна (S, M, L)
 • Луксозен калъф за съхранение с метално лого
 • Щипка за кабел, инструмент за почистване и кърпа за почистване
 • Подписан клиентски сертификат
 • Инструкция за употреба
Начин на носене:
В ухото (In-Ear)
Дизайн:
Затворен
Приложение:
Мобилни устройства, Висок клас (High-End)
Свързване:
С кабел
Сигнал:
Стерео
Честотна лента (слушалки):
4Hz - 46.5kHz
Импеданс (слушалки):
18 Ω
Ниво на звуковото налягане:
118 dB at 1 kHz, 1 Vrms
Общо хармонично изкривяване:
<0.06% (1 kHz, 94 dB)
Преобразувател:
Динамичен, 7 мм, камера под налягане
Общо затихване на шума:
25dB
Интерфейс:
1 х 3.5мм стерео жак, 1 x 4.4мм Pentaconn
Кабел:
125 см. - Небалансиран пара-арамиден подсилен кабел с 3,5 мм конектор ; 125 см. - балансиран пара-арамиден подсилен кабел с 4,4 мм конектор ; Позлатени MMCX конектори
Тегло:
по 6 гр. на слушалка без кабел
Цвят:
Сребрист
Екстри:
Сменяем кабел
Баркод (EAN):
4260752330381
Полезни файлове за изтегляне:
Допълнителни аксесоари:
Sennheiser MMCX Microphone Cable - 3.5mm
В наличност
Кабел с микрофон Sennheiser MMCX - 3.5мм
135,00 лв
Подобни продукти:
Sennheiser IE 900 Earphones
В наличност
Слушалки Sennheiser IE 900
2899,00 лв
1999,00 лв
1999,00 лв
Спестявате: 900,00 лв
(31%)
Sennheiser IE 200 Earphones
В наличност
Слушалки Sennheiser IE 200
289,00 лв
249,00 лв
249,00 лв
Спестявате: 40,00 лв
(14%)
Васил Нанков
Петък, 13 Януари 2023
Опашки навсякъде, ултра-резолюция, добра звукова сцена с много добро дифузно разпределение на изображението (за мен не е добре да се говори за 3D, грешно е) . Добър комфорт. От високи до ниски, всичко е направено с вкус и финес, без остри пикове и спадове , нулев сибиланс, светкавични преходни процеси . Акцентът не е върху количеството, а върху умопомрачителното качество. Суббасът е чист и не е пресилен, средният бас присъства без да преминава в средните честоти! Хармониците са топ за цената! И да, те са по-добри от всички китайски IEM, които имам, без съмнение, не ми отне много време да го разбера. Слушането им е почти религиозно аудиофилско изживяване... Силно препоръчително!!!

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.