Слушалки Sennheiser IE 300

Код: 509104
Не се произвежда
Гаранционен срок:
24 месеца
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Sennheiser

Детайлен аудиофилски звук навсякъде

Душата на IE 300 е усъвършенствана версия на 7-милиметровия преобразувател Extra Wide Band (XWB), почитан заради спиращите дъха си акустични характеристики в изключително компактен размер. Нова комбинация от материали в диафрагмата подобрява времето за почивка и реакция и създава по-голяма точност в честотния спектър.

Когато резонансите са сведени до минимум, подобрената скорост внася яснота в по-високите честоти, придава топлота на средните честоти и спомага за чисто излъчване на басите с ниско хармонично изкривяване. Преходните процеси са стегнати, без грубо размазване на честотите, позволявайки на вокалите да запазят копринения си характер, както са записани от първоизточника.
Преобразувателите XWB възпроизвеждат звук, който е напълно уникален за аудиофилското наследство на Sennheiser, което не е изненадващо, тъй като те са разработени и произведени с висока точност в комплекса за иновация от световна класа в Германия.
Детайлен аудиофилски звук навсякъде

Контрол на въздушния поток

Ключов елемент от балансираното акустично представяне на IE 300 е обемът на миниатюрната камера, която спомага за управлението на въздушния поток зад преобразувателя. Посоката и общият обем на въздуха се контролират прецизно, докато той преминава през и излиза от системата на преобразувателя, предоставяйки забележимо дефинирано басово и средночестотно изживяване.
По-нататък наблюдаваме естествено увеличение на резонансната честота на ушния канал, когато е запечатан с адаптерите за уши. Намаленият обем на въздуха произвежда маскиращ ефект, който скрива критичните детайли в източника на сигнал. Честотно абсорбиращата резонаторна камера от своя страна разкрива фините нюанси.
Тази комбинация от технологии работи съвместно в перфектна хармония, превръщайки IE 300 в желани референтни слушалки, когато качеството на звука е от значение.
Контрол на въздушния поток

Спокойствие в ушите

IE 300 гарантират, че можете да се насладите на вълнуващо hi-fi изживяване, където и да се намирате. Представете си, че имате лична, експертно настроена зала за слушане под ваше владение - готова да осигури звуково блаженство във всеки един момент. Тъй като IE 300 ви предпазват от околния шум, вашата музика остава под контрол при всяка сесия на слушане. Редуцирането на околния шум намалява умората на ушите за по-добри и по-дълги сесии практически на всяко място.
Спокойствие в ушите

Вдъхновени от професионалисти

Към IE 300 са включени 3 размера силиконови накрайници за уши и 3 размера накрайници за уши от мемори пяна - последните отговарят на уникалната форма на вашия ушен канал за максимално шумоизолиране. Всъщност дизайнът на IE 300 е вдъхновен от професионални музиканти и тяхната нужда от универсални системи за наблюдение в ухото с трайно, удобно прилягане. Въпреки че може никога да не стъпите физически на сцената, вашето аудиофилско ухо ще оцени способността на IE 300 да са в крак с вашия начин на живот в движение.
Вдъхновени от професионалисти

Всичко е свързано

IE 300 са оборудвани със сменяем кабел, което е отличен избор. Аудиофилският звук обаче изисква съвпадащо ниво на механична надеждност. Инженерите на Sennheiser имаха задачата да доставят безпрецедентно надеждни компактни слушалки, които могат да издържат на всяко износване и удар. За да постигнат това, те използваха позлатени конектори Fidelity + MMCX - известни със своята устойчивост на въртене и целостта на контакта - и поставяйки всеки в рамките на вдлъбнато, 4,8 мм широко гнездо под повърхността на корпуса.
Това осигурява изключителна стабилност, предоставяйки на потребителите увереността, че техните IE 300 винаги ще бъдат готови за изпълнение - особено когато се комбинира с усилен с пара-арамид кабел, пресметнат за хиляди цикли на огъване.
3,5-милиметровият стерео жак предлага стандартна връзка с цифрови аудио плейъри, комбинирани усилватели за слушалки-DAC, лаптопи, мобилни телефони, аудио интерфейси - броят на устройствата, чийто звук чака да бъде преоткрит, е безкраен. Скоро ще се предлагат и кабели с балансирани 2,5 мм и балансирани 4,4 мм накрайници (продават се отделно), които отварят достъп до новото поколение балансирани устройства, популярни в аудиофилската общност.
Всичко е свързано

Характеристики

 • Разработени в Германия 7мм XWB преобразуватели - за естествен балансиран звук
 • Резонаторна камера за премахване на маскиращите резонанси
 • Новоразработено мембранно фолио за минимализиране на естествените резонанси
 • Кабели, подсилени с пара-арамид и позлатени MMCX конектори
 • Позлатен 3.5 мм стерео жак
 • Регулируеми гъвкави куки за уши и избор от 3 размера адаптери за уши, включително мемори пяна
 • Импеданс: 16 ома
 • Честотна характеристика: 6 Hz - 20 kHz
 • Общо хармонично изкривяване <0,08% (1 kHz, 94 dB)

Комплектът съдържа

 • Слушалки IE 300
 • Кабел с MMCX конектори и 3,5 мм стерео жак
 • Комплект силиконови адаптери за уши (S/M/L)
 • Комплект адаптери за уши от мемори пяна (S/M/L)
 • Инструмент за почистване
 • Луксозна кутия за съхранение
 • Инструкция за употреба
Комплектът съдържа
Начин на носене:
В ухото (In-Ear)
Дизайн:
Затворен
Приложение:
Мобилни устройства, Висок клас (High-End)
Свързване:
С кабел
Сигнал:
Стерео
Честотна лента (слушалки):
6Hz - 20kHz
Импеданс (слушалки):
16 Ω
Ниво на звуковото налягане:
124 dB (1 kHz / 1 Vrms)
Общо хармонично изкривяване:
< 0,08 % (1 kHz, 94 dB SPL)
Преобразувател:
Динамичен, 7 мм, резонаторна камера
Интерфейс:
1 х 3.5мм стерео жак
Кабел:
1.25 м. сменяем с позлатен ъглов стерео жак и позлатени MMCX конектори
Тегло:
4 гр. без кабел (18 гр. общо)
Цвят:
Черен
Екстри:
Сменяем кабел
Баркод (EAN):
4044155256802

Представяне на слушалки Sennheiser IE 300

 

Sennheiser IE 300 - Информация за продукта

 
Подобни продукти:
Sennheiser IE 600 Earphones
В наличност
Слушалки Sennheiser IE 600
1549,00 лв
1199,00 лв
1199,00 лв
Спестявате: 350,00 лв
(23%)
Sennheiser IE 900 Earphones
В наличност
Слушалки Sennheiser IE 900
2899,00 лв
1999,00 лв
1999,00 лв
Спестявате: 900,00 лв
(31%)
Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.