Слушалки Dan Clark Ether 2 - 4.4mm

Код: E2X002
В наличност
Гаранционен срок:
24 месеца
4499,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Dan Clark Audio

Рай за Слушалки: Несравним Звук и Комфорт

Представяме ви революционните слушалки Dan Clark Ether 2 с планарно-магнитни драйвери. Да, това са слушалките, за които сте мечтали. Проектирани с технологията TrueFlow, тяхната персонализирана конструкция на драйверите предлага безупречна линейност, динамика и детайлност. Представете си бас, който гърми, но никога не замъглява, средни честоти, които текат като мед, и високи, които нежно докосват небето. Това не е просто слушане; това е звуково изживяване, което ще ви накара да се изправите на косъм.

Сглобени като Спортна Кола, Усещат се като Перо

Не се заблуждавайте от високооктановата производителност - тези слушалки също са чудо по отношение на комфорт и здравина. Спортният им всичко-метален корпус и драйверни прегради от карбоново влакно правят Ether 2 тежащи само 290 грама! Да, това е по-малко от повечето смартфони. Сложете тези красавици и ще забравите, че ги имате, независимо колко дълъг е вашият плейлист.

Надстройте Вашето Аудио Изживяване с VIVO

Помните ли, когато мислехте, че кабелите не правят разлика? Да, всички ние помним. Въвеждаме съвсем новия кабел VIVO: шедьовър, който прави всичко да звучи по-добре. Покрит със сребро и перолек, той намалява шумовете от движение и предлага звукова сцена толкова обширна, че ще мислите, че сте в концертна зала, а не във вашата всекидневна.

Дизайн:
Отворен
Приложение:
Висок клас (High-End)
Свързване:
С кабел
Сигнал:
Стерео
Импеданс (слушалки):
16 Ω
Общо хармонично изкривяване:
по-малко от 0.3% 2-20KHz
Преобразувател:
планарно-магнитни
Интерфейс:
1 x 3.5мм жак 4-полюса
Кабел:
1.8м. VIVO симетричен кабел 4.4mm
Тегло:
290гр.
Цвят:
Черен
Екстри:
Сменяем кабел
Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.