Слушалки Dan Clark Corina

Код: CR001-01
В наличност
Гаранционен срок:
24 месеца
8499,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Dan Clark Audio

Соничен Рай срещу Стил: Потопете се в Изживяването с CORINA

Мислехте, че сте чули всичко? CORINA е тук, за да разсее тази идея. Разгърната върху легендата на наградените слушалки VOCE, CORINA предоставя високорезолюционен електростатичен звук, който копнеете, но сега с басова линия, която наистина има стил. Представете си всяка музикална нота, текстурирана с емоционална дълбочина. Това е CORINA за вас.

Влезте в Ритъма: Звуковата Революция

Има причина CORINA да привлича погледите, и това не са само добрият външен вид. С настройка, променена от основите нагоре, говорим за по-широка, по-дълбока звукова сцена, по-плътен бас и среден диапазон, който прави вокалите да се издигат. И знаете ли какво? Електростатичните слушалки вече могат да се наслаждават на електронна музика и рок без да пропускат нито една нота. Да го наречем "жанрово-гъвкави", нали?

Повече от Красиво Лице: Технологията, която Задвижва Ритъма

Доверете се на Dan Clark Audio да надхвърли границите отново! CORINA не е просто за око; тя е революционна със своята напреднала система за настройка с метаматериали (AMTS). Получавате най-естествения среден диапазон, който някога ще чуете, без високите честоти, които ви карат да издадете "ох". И всичката тази технологична магия е обвита в автоматично регулираща се лента за глава и замшени уплътнения, идеални за дълги слушателски сесии.

Дизайн:
Отворен
Приложение:
Висок клас (High-End)
Свързване:
С кабел
Сигнал:
Стерео
Преобразувател:
88мм Електростатични. Необходимост от 580v усилвател (съвместим с всчики STAX усилватели)
Кабел:
2м.
Тегло:
465гр.
Цвят:
Черен
Екстри:
Сменяем кабел
Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.