Производител Ferrum Audio

Ferrum Audio Logo


Ferrum Audio е полска компания, основана през 2015 г. Основателите й са двама приятели - Пиотър Радославов и Якуб Шпиковски, които споделят страстта към звука и музиката.

Идеята за компанията възниква след като Пиотър и Якуб се занимават с изграждането на собствена звукова система за домашно ползване. В процеса на търсене на качествени компоненти за системата, те осъзнават, че на пазара липсват достъпни, но в същото време висококачествени аудио продукти. Това ги подтиква да започнат работа върху собствени усилватели и други аудио устройства.

След няколко години на разработка и тестване на продуктите си, Ferrum Audio представя първия си продукт - усилвателя за слушалки "Ferrum Oдa". Усилвателят се характеризира с висококачествен звук, възможност за настройка на силата на звука и използване на различни видове слушалки. "Ferrum Oda" е бързо приет на пазара и печели няколко награди за дизайн и качество.

След успеха на "Ferrum Oda", компанията продължава да разработва нови продукти, като например "Ferrum Hypsos" - усилвател за високоговорители, и "Ferrum Forte" - комбиниран усилвател за слушалки и високоговорители.

В момента Ferrum Audio е утвърдена фирма на пазара на аудио продукти и се радва на голям успех както в Полша, така и в други части на света. Компанията продължава да разработва нови и иновативни продукти, като същевременно запазва своята философия за високо качество и добро звучене.