Грамофонна доза Sumiko Starling Low Output

Код: 844682009315
В наличност
4499,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Sumiko

Sumiko Starling

"Една картина струва хиляда думи, но каква ли стойност има звуковият образ? В самото съществуване на нашето хоби е заложена уникалната способност на музиката да ни достига с определена дълбочина, която съществува отвъд това, което можем да чуем. Може да се каже, че търсим чувства, и ако тези чувства бъдат предизвикани от най-убедителното представяне на вашите най-любими записи, те могат да бъдат още по-дълбоки. Звуковият образ може да бъде безценен, а Sumiko проектираха Starling, за да реализираме този образ във вашата система. В допълнение към резонансно-оптимизирания блок и генератор, взети от Songbird, Starling използва твърд борен кантилевер, завършен с ултра-лек Microridge стилус. Microridge е диамантен профил, високо ценен по света за своята равномерност, като едновременно предоставя богатство и яснота. Свързан с нашия модул, рядко този известен стилус постига такава пъргавост в канала – със сигурност не на цената на Starling. Това, което ще изпитате е великолепно суспендиран звуков образ, който ви поставя точно там, където искате да бъдете – отпред и в центъра."

Ръчно Изработена в Япония

От Oyster до Reference, всяка фоно доза на Sumiko е ръчно изработена в Йокохама, Япония – близо до водите, където обитават нашите едноименни стриди. Sumiko сa избрали най-добрите материали, които се комбинират, за да осигурят представяне, което е осветило поколения слушатели. Всеки дизайн е щателно тестван до съвършенство. Производството се извършва от световно известни производители на дози за сигурна прецизност и качество. Резултатът е пълен хоризонт от дози, готови да се представят във вашата аналогова система.

Sumiko Starling Накратко

  • Ултра-лек Microridge стилус върху твърд борен кантилевер
  • Резонансно-оптимизиран блок и генератор за яснота и богатство
  • Водеща в индустрията холографска визия с истинска сладост
  • Ръчно изработена в Йокохама, Япония за прецизност и качество
  • Част от високо усъвършенстваната референтна серия с отворено тяло на Sumiko

Дозата Sumiko Starling предлага изтънчено и ангажиращо слушателско изживяване, което я прави топ избор за аудиофили, които търсят да подобрят своята аналогова система с висококачествено звуково възпроизвеждане.

Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.