Грамофонна доза Sumiko Rainier

Код: 844682008226
В наличност
339,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Sumiko

Sumiko Rainier

Rainier представя най-новата доза от гамата Oysters, която поставя нови стандарти за това, което може да се очаква от достъпните MM дози. Резонансно-оптимизиран корпус отвежда излишните резонанси далеч от генератора, осигурявайки добре представена звукова сцена с фантастична яснота. Rainier умело поставя инструментите и вокалите точно там, където трябва да бъдат. Можете да очаквате по-широка и по-кръгла звукова сцена, отколкото сте предполагали, че е възможно на тази цена.

Най-новите Oysters

Проектирани за взискателни и ценово ориентирани аудиофили, Rainier, Olympia и Moonstone допълват и усъвършенстват съществуващата ни гама Oysters. Те надграждат, подобряват и усъвършенстват звуковия характер, който слушателите по целия свят обичат от десетилетия. Корпусът разсейва и елиминира резонансите, като проправя път за безпроблемни и прозрачни звуци, оживени с интимни нюанси. Настройката е вярна на естествените хармоници, пространството около гласовете и инструментите. Уникално за тези три Oysters (да не споменаваме Amethyst), ще изпитате минимален фон, който подсилва звуковите изображения с ниво на умение, напомнящо на подвижните бобини.

Път на надграждане

Сменяемите игли на Rainier, Olympia и Moonstone са взаимозаменяеми. Насърчаваме ви да следвате пътя на надграждане, за да изпитате най-доброто от този дизайн!

Ръчно изработени в Япония

От Oyster до Reference, всяка Sumiko доза е ръчно изработена в Йокохама, Япония. Sumiko са избрали най-добрите материали, които се комбинират, за да предоставят производителност, която е просветлила поколения слушатели. Всеки дизайн е щателно изпипан до съвършенство. Произвеждат се прецизност и качествени материали от световно известни майстори на дози. Резултатът е пълен хоризонт от дози, готови да се представят на вашата аналогова система.

Sumiko Rainier Накратко

  • Резонансно оптимизиран корпус за подобрена яснота
  • Широка и кръгла звукова сцена с прецизно разположение на инструментите и вокалите
  • Взаимозаменяеми сменяеми игли с Olympia и Moonstone
  • Ръчно изработени в Йокохама, Япония с прецизност и качество
  • Проектирани за ценово ориентирани аудиофили, търсещи висока производителност

Sumiko Rainier дозата предлага отличен баланс между производителност и стойност, което я прави идеален избор за аудиофили, които искат да подобрят своята аналогова система с висококачествена и достъпна MM доза.

Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.