Грамофонна доза Sumiko Olympia

Код: 844682008233
Предстояща доставка
489,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Уведоми ме!
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Sumiko

Sumiko Olympia

Изграждайки успеха на Rainier, дозата Sumiko Olympia прилага подобрен кантилевер, който намалява движещата се маса, като осигурява по-ефективно проследяване на канала. Леко намаляване на изхода спрямо Rainier намалява шума, като подобрява изображението и поддържа реализъм, който е рядък за този клас дози.

Най-новите Oysters

Проектирани за взискателните аудиофили, ориентирани към стойността, дозите Rainier, Olympia и Moonstone допълват и разширяват съществуващата гама от Oysters. Те надграждат, усъвършенстват и обогатяват звуковия характер, който слушателите по целия свят обичат от десетилетия. Новите иновации в дизайна на дозите адресират проблема с резонанса. Корпусът разпръсква и разсейва резонанса, осигурявайки безпрепятствен и прозрачен звук с интимни нюанси. 

Път за надграждане

Заместващите стилуси за Rainier, Olympia и Moonstone са взаимозаменяеми. Насърчаваме ви да следвате пътя за надграждане, за да изпитате най-доброто, което този дизайн може да предложи!

Ръчно изработени в Япония

От Oyster до Reference, всяка Sumiko доза е ръчно изработена в Йокохама, Япония. Sumiko са избрали най-добрите материали, които се комбинират, за да предоставят производителност, която е просветлила поколения слушатели. Всеки дизайн е щателно изпипан до съвършенство. Произвеждат се прецизност и качествени материали от световно известни майстори на дози. Резултатът е пълен хоризонт от дози, готови да се представят на вашата аналогова система.

Sumiko Olympia Накратко

  • Подобрен кантилевер за намалена движеща се маса
  • Подобрено проследяване на канала, разширена нюанс и разширен честотен отговор
  • Леко намаляване на изхода за по-нисък шум и подобрено изображение
  • Част от най-новата гама Oysters, предназначена за взискателни аудиофили
  • Корпус, разсейващ резонанса за прозрачен звук и естествени хармоници
  • Взаимозаменяеми заместващи стилуси с Rainier и Moonstone
  • Ръчно изработени в Йокохама, Япония с прецизност и качество

Дозата Sumiko Olympia предлага отличен баланс между производителност и стойност, което я прави идеален избор за аудиофили, търсещи подобрено качество на звука и реализъм в техния аналогов слухов опит.

Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.