Грамофонна доза NAGAOKA MP-110

Код: MP-110
В наличност
299,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Nagaoka

Nagaoka MP-110 / MP-110H е обновената версия на MP-11, предлагаща ново ниво на добре балансирана точност. Глобално известна със своята изключителна звукова производителност, MP-110 разполага със супер фино полиран 0.4 x 0.7 mil елиптичен диамантен стилус. Това осигурява изключително проследяване и басов удар във всички музикални жанрове. Nagaoka MP-110 е идеалната доза както за любители, така и за опитните аудиофили, предлагаща дълготрайна производителност и удоволствие.

Налични Версии

  • MP-110: Доза без носач
  • MP-110H: Доза, предварително монтирана в носач на Nagaoka

Моля, изберете желаната версия преди да я добавите в количката.

Висококачествен звук

Превъзходният звук на MP-110 е резултат от високите производствени стандарти на Nagaoka и внимателната изработка. Елиптичната диамантена игла осигурява прецизно проследяване и изключителен басов удар, като доставя богато и завладяващо слушателско изживяване.

Принцип на Permalloy магнит

Като доза с принцип на permalloy магнит, Nagaoka MP-110 ви позволява да замените стилуса на разумна цена, когато се износи. Освен това, можете да надстроите до стилуса с боронов кантилевер на MP-200 за още по-голяма точност и яснота.

Протектор за стилус

Протектор за стилуса е включен в дозата, за да я предпазва по време на транспортиране и когато не се използва. Протекторът за иглата също се продава отделно, в случай че някога имате нужда от резервен.

Включени аксесоари

MP-110: Комплектът включва аксесоари за монтиране на дозата в повечето носачи, с два комплекта винтове (приблизително 10мм и 13мм в дължина), две пластмасови шайби, два болта и малка отвертка. Ако се нуждаете от винтове с различна дължина, предлагаме комплекти в по-голямо разнообразие.

MP-110H: Тъй като дозата е предварително монтирана на носач, няма включени отвертка, резервни винтове или болтове, както е в случая с версията MP-110 без носач.

Характеристики

  • Обновена версия на MP-11 с подобрена точност
  • Наличен като само доза (MP-110) или предварително монтиран в носач (MP-110H)
  • Супер фино полиран 0.4 x 0.7 mil елиптичен диамантен стилус
  • Сменяема игла с възможност за надстройка до MP-200 боронов стилус
  • Включен протектор за защита на стилуса 
  • MP-110 включва монтажни аксесоари; MP-110H е предварително монтиран без допълнителни монтажни аксесоари
Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.