Грамофонна доза NAGAOKA MP-100

Код: MP-100
В наличност
249,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Nagaoka

Nagaoka MP-100 / MP-100H е началният модел от уважаваната серия Nagaoka MP, предназначен за винилови ентусиасти, които търсят висококачествено звуково възпроизвеждане на достъпна цена. Този модел разполага със същото тяло на дозата като MP-110 и е оборудван с 0.6 mil конусовиден стилус, известен със своя мощен и присъстващ музикален звук.

Налични версии

  • MP-100: Доза без носач
  • MP-100H: Доза, предварително монтирана в носач на Nagaoka

Моля, изберете желаната версия преди да я добавите в количката.

Качеството на коносовидния стилус

Качеството на конусовидния стилус не е за подценяване. Много винилови ентусиасти оценяват мощния и присъстващ музикален звук на конусовидния стилус, като често го предпочитат, за сметка на повече високочестотни детайли. Nagaoka MP-100 / MP-100H е една от тези висококачествени и отворени конусовидни дози, които могат да ви предложат фантастично възпроизвеждане на вокали с музикална яснота и изразителност.

Принцип на Permalloy магнит

Като доза с принцип на permalloy магнит, Nagaoka MP-100 ви позволява да замените иглата, когато се износи на разумна цена. Освен това, можете да надстроите до стилуса с боронов кантилевер на MP-200 за още по-висока точност.

Протектор за стилус

Протектор за стилуса е включен в дозата, за да я предпазва по време на транспортиране и когато не се използва. Протекторът за иглата също се продава отделно, в случай че някога имате нужда от резервен.

Включени аксесоари

MP-100: Комплектът включва аксесоари за монтиране на дозата в повечето носачи, с два комплекта винтове с приблизителна дължина 10мм и 13мм, две пластмасови шайби, два болта и малка отвертка. Ако се нуждаете от винтове с различна дължина, предлагаме комплекти в по-голямо разнообразие.

MP-100H: Тъй като дозата е предварително монтирана на носача, няма включени отвертка и резервни винтове и болтове, както е в случая с версията MP-100 без носач.

Характеристики

  • Начален модел от серията Nagaoka MP
  • Наличен само като доза (MP-100) или предварително монтиран в носач (MP-100H)
  • 0.6 mil конусовиден стилус за мощен и присъстващ музикален звук
  • Сменяема игла с възможност за надстройка до MP-200 боронов стилус
  • Включен протектор за защита на стилуса
  • MP-100 включва монтажни аксесоари; MP-100H е предварително монтиран без допълнителни монтажни аксесоари
Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.