Грамофонна доза Goldring Eroica LX

Код: GL0015M
В наличност
1299,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Goldring

Грамофонна доза Goldring Eroica LX

Освободете истинското аудиофилско представяне

Goldring Eroica LX е подвижна намоткова (MC) доза, предназначена за взискателните аудиофили. С диамантен стилус Gyger II, тази доза предлага плавни и разширени високи честоти, ниски изкривявания и изключително детайлен и динамичен звук. Eroica LX е идеалният избор за тези, които търсят високо качество на изпълнение и надеждност, превръщайки я в изключителен елемент за всяка висококачествена аудио система.

Характеристики:

  • Диамантен стилус Gyger II: Финно елипсовиден тип с малък радиус от 6 µm за прецизно възпроизвеждане на звука.
  • Ръчно навити намотки: Чиста желязна арматура, суспендирана в напреднала нискомасова магнитна верига с мощни редки земни магнити.
  • Ефективна магнитна верига: Използва неодимов (NdFeB) магнит, най-силният комерсиално достъпен, за подобрена проследяемост и съвместимост с широк диапазон от рамена.
  • Тяло от Pocan® с ниска маса: Ултра-твърдо тяло от стъклопласт с висока здравина към маса за максимална ефективност и качество на звука.
  • Експертна настройка: Ръчно изработена и индивидуално настроена за азимут и съвместимост, за да се поддържа правилната стерео сцена и равномерна честотна характеристика.

Ефективна магнитна верига

Eroica LX използва неодимов магнит от редкоземни елементи, което позволява съкратена магнитна верига, която все пак постига необходимата сила на полето. Този дизайн намалява общата маса на дозата, като подобрява проследяемостта и съвместимостта с широк диапазон от рамена.

Тяло от Pocan® с ниска маса

Тялото на дозата е изработено от Pocan®, тип ултра-твърд стъклопласт. Този материал осигурява високо съотношение на якост към маса, като поддържа общата маса под 6.0 грама. Твърдото тяло гарантира, че всички фиксирани части са сигурно закрепени, оптимизиращи качеството на звука.

Експертна настройка

Всяка доза Eroica LX е ръчно изработена и настроена, за азимут и съвместимост, от експертите на Goldring. Правилният азимут и съвместимост са от съществено значение за поддържането на стерео сцената, и осигуряването на съвместимост с ниско до средномасови рамена. Тази прецизна настройка предотвратява неравномерния баланс на каналите и минимизира кръстосания разговор, осигурявайки ясно и потапящо звуково изживяване.

Съвместимост и производителност

Ниската изходна мощност на Eroica LX означава, че тя трябва да се използва с усилвател, разполагащ с вход за подвижна намотка. Нейният дизайн и конструкция я правят идеален избор за тези, които търсят подобрение на аудио системата си с доза, която предлага както превъзходна производителност, така и надеждност.

Подобрете вашето аудио изживяване

Goldring Eroica LX е повече от просто доза - тя е врата към по-високо ниво на аудио точност. Независимо дали сте аудиофил, който търси надграждане, или винилов ентусиаст, който търси най-доброто качество на звука, Eroica LX обещава да достави несравнимо звуково изживяване.

Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.