Грамофонна доза Goldring Eroica HX

Код: GL0018M
Предстояща доставка
1299,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Уведоми ме!
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Goldring

Грамофонна доза Goldring Eroica HX

Геройско качество на звука с лесна употреба

Най-новия член на известното семейство грамофонни дози на Goldring, Eroica HX. Тази доза с висока изходна мощност и висока производителност улеснява повече от всякога прехода от подвижен магнитен (MM) към подвижен намотков (MC) модел, предлагащ зашеметяваща производителност на подвижната намотка с удобството на вход за подвижен магнит. Това е едно от най-рентабилните и въздействащи подобрения, които можете да направите за вашата винилова аудиосистема.

Характеристики:

  • Pure-Iron Cross-Armature Design: Нисък кръстосан разговор и намалена ефективна маса.
  • Ултра-фини медни намотки с емайл покритие: По-висок изход и правилно съответствие на импеданса.
  • Gyger II диамантена игла: Проследява честоти до 50kHz без изкривяване.
  • Лека Pocan® композитна кутия: Анти-колорационни свойства за чист звук.

Ясен път за надграждане към подвижна намотка

Eroica HX предоставя ясен път за надграждане за винилови ентусиасти, които искат да подобрят аудио изживяването си. Тя предлага производителността на подвижна намотка с лекотата на настройка на подвижен магнит, което ви позволява да се насладите на подобрена динамика, подобрено стерео изображение и контролирани, без изкривявания високи честоти без нужда от допълнително оборудване или настройки на системата.

Лесна инсталация

С цена, сравнима с висококачествена подвижна магнитна доза, Eroica HX е проектирана за лесна инсталация. Просто заменете старата си подвижна магнитна доза с Eroica HX и веднага се насладете на предимствата на по-добрата производителност на подвижната намотка.

Работи с входове за подвижен магнит

Благодарение на инженерния опит на Goldring, Eroica HX включва ултра-фини медни намотки с емайл покритие, които осигуряват достатъчен изход за работа с входове за подвижен магнит, като същевременно запазват ниския кръстосан разговор, характерен за дизайните на подвижната намотка.

Pure-Iron Cross-Armature Design

Иновативният дизайн на чисто желязо предлага пропусклив път за паралелното магнитно поле, като дава резултат в по-голям изход и правилно съответствие на импеданса. Този дизайн ефективно разделя левия и десния стерео канали, предоставяйки превъзходно аудио изживяване.

Gyger II диамантена игла

Диамантената игла Gyger II с малък радиус на възпроизвеждане от пет микрона може да проследява честоти до 50kHz без изкривяване. Ниската маса й позволява да реагира на музикални преходи с абсолютна прецизност, осигурявайки улавянето на всеки детайл.

Лека но здрава Pocan® кутия

Деликатният механизъм на Eroica HX е напълно защитен от лека и здрава кутия, изработена от Pocan®. Този материал предлага предимствата на лекота и здравина без да влияе на качеството на звука.

Съвместимост с всички дизайни на тонарми

Eroica HX е съвместима с практически всички рамена, независимо дали са прави, S-образни или J-образни, и независимо дали са изработени от алуминий или карбон. Нейният стандартен размер позволява монтаж с помощта на стандартни закрепвания отгоре или отдолу на главата.

Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.