Грамофонна доза Goldring E1

Код: GL0054
В наличност
135,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Goldring

Goldring E1 - начална прецизна доза

Безкомпромисно качество за вашия грамофон.

Goldring E1 е началният модел от универсалната серия E, въплъщаващ философията на Goldring за насърчаване на точното възпроизвеждане на оригиналната продукция на записите. Проектирана за лесно монтиране на повечето бюджетни до среден клас грамофони, E1 гарантира, че ще чуете творческите нюанси, музикалността и ритъма точно както е замислено от артиста.

Прецизно инженерство за автентичен звук

Дозата E1 включва кантилевер, подсилен с въглеродни влакна и свързана сферична (0.6 mil) игла. Въглеродът като алтернатива на по-премиум материали, като алуминий или борон, предлага сравними резултати в повечето начални Hi-Fi приложения, доставяйки отлична производителност и стойност.

Основни характеристики:

  • Кантилевер, подсилен с въглеродни влакна: Това осигурява издръжливост и ефективно звуково възпроизвеждане, правейки го отличен избор за начална Hi-Fi система.
  • Свързана сферична игла: С 0.6 mil игла, E1 гарантира прецизно проследяване и отлично звуково качество.
  • Magnetic Duplex Technology™: Сглобката на генератора с „двойни магнити“ отразява геометрията на оригиналната режеща глава, което позволява по-точно възпроизвеждане на стерео информацията от канала на записа. Това води до по-добро разделяне на каналите и по-ангажираща и музикална звукова сцена.
  • Експертно настройване: E1 позволява микро-настройки по време на производствения процес, гарантирайки предварително зададен ъгъл на иглата спрямо повърхността на записа за оптимален баланс на каналите. Това елиминира необходимостта от хоризонтални настройки на проследяването, осигурявайки постоянна производителност през целия живот на продукта.

Подобрете вашето слушателско изживяване

Дозата Goldring E1 е проектирана да извлече най-доброто от вашата винилова колекция. Със своето прецизно инженерство и иновативна технология, тя предлага превъзходно слушателско изживяване, което надминава типичните начални дози. Кантилеверът, подсилен с въглеродни влакна и сферичната игла работят заедно, за да доставят ясен и детайлен звук, който остава верен на оригиналния запис на артиста.

Технически Спецификации:

  • Тип Игла: Свързана Сферична (0.6 mil)
  • Кантиливер: Подсилен с Въглеродни Влакна
  • Magnetic Duplex Technology™: Да
  • Разделяне на Каналите: Подобрено за по-добро стерео изображение
  • Предварително Зададен Ъгъл на Иглата: Осигурява оптимална производителност без допълнителни настройки
Все още няма ревюта за този продукт.

Ревю и оценка могат да оставят само регистрирани потребители, които са закупили продукта.