Sennheiser представи MOMENTUM True Wireless 2

Публикувано от Венцислав Генчев
Представяне на MOMENTUM True Wireless 2

Sennheiser представи второто поколение на хитовите слушалки MOMENTUM True Wireless. Аудио специалистите са издигнали своите първокласни безжични слушалки на още по-големи висоти: възможно най-доброто аудио във всеки един момент с подобрения като активно шумопотискане, усъвършенствана ергономичност и изключителен 7-часов живот на батерията, който може да бъде удължен до 28 часа при зареждане чрез кутията, включена в комплекта.

„В продължение на 75 години ние от Sennheiser сме обсебени от това да оформяме бъдещето на аудиото и да създаваме уникални звукови преживявания за нашите клиенти. С MOMENTUM True Wireless 2 сега се заехме да предефинираме стандарта за истинско безжично слушане“, каза Стефан Харео (Stephane Hareau), ръководител на потребителските продукти в Sennheiser.

„Новото поколение надгражда популярния си предшественик и доставя изключителен Sennheiser звук, като в същото време издига MOMENTUM True Wireless на следващо ниво с добавянето на активно шумозаглушаване, оптимизирана ергономия и изключителен живот на батерията“, добави Франк Фопе (Frank Foppe), продуктов мениджър в Sennheiser.

Възможно най-доброто аудио - по всяко време и навсякъде

Идеален избор за претенциозния слушател, новите MOMENTUM True Wireless 2 осигуряват изключително качество на звука, на което можете да се наслаждавате при всяка ситуация. Разликата е в тяхната превъзходна аудио технология: 7-милиметровите динамични драйвери на Sennheiser, проектирани и произведени в седалището на компанията в Германия, създават изключителен стерео звук с дълбок бас, естествени средни и ясни, детайлни високи честоти. Това аудио изживяване може лесно да бъде съобразено с вашия вкус чрез вградения еквалайзер и приложението Smart Control на Sennheiser.
Възможно най-доброто аудио - по всяко време и навсякъде

Вече е възможно да се насладите на невероятен висококачествен звук дори в шумна среда благодарение на новата функция за активно шумопотискане. Тя работи съвместно с отличната пасивна шумоизолация на адаптерите, за да се сведе до минимум разсейването, без да се нарушава качеството на звука. Когато е необходима по-голяма ситуационна информираност, функцията Transparent Hearing позволява на потребителя да превключи към приемане на околния външен звук с едно докосване. Това позволява да се провеждат естествени разговори, без да е необходимо да сваляте слушалките.

Усъвършенстваната технология за формоване на лъчите използва два микрофона за намаляване на шума и осигуряване на кристално чист глас. Благодарение на нея вие можете безпроблемно да провеждате телефонни разговори и да взаимодействате със смарт устройства, използвайки гласови команди.
Безупречното безжично предаване се гарантира от Bluetooth 5.1 и най-новата висококачествена поддръжка на аудио кодеци, включително AAC и Qualcomm® aptXTM.

По-интелигентно потребителско изживяване за по-лесен живот

MOMENTUM True Wireless 2 са създадени да предвидят всяка нужда и да опростят всяко взаимодействие. Работата с тях е интуитивна благодарение на лесния контрол чрез докосване. Те дори могат да бъдат персонализирани, за да позволят на потребителите да определят предпочитания от тях начин за контрол на аудио, обаждания или активиране на гласови асистенти като Google Assistant или Apple Siri. Точно толкова интуитивна е и удобната функция Smart Pause, която автоматично спира възпроизвеждането на аудио при отстраняване на слушалките и безпроблемно се възобновява, когато се сложат обратно в ушите.

За лесното използване допринася и Smart Control App на Sennheiser, което освен че предоставя настройки на еквалайзер и актуализация на фърмуера, позволява на потребителя да персонализира сензорния интерфейс и прозрачното слушане (Transparent Hearing).
По-интелигентно потребителско изживяване за по-лесен живот

Проектирани за комфорт и удоволствие

Новите MOMENTUM True Wireless 2 са усъвършенстван за оптимално удобство на потребителя и комфорт при носене през целия ден. Изящно изработените слушалки са с 2 мм по-малки от предишния модел, което води до подобрена ергономичност, по-добро прилягане и намаляване на умората. За целодневно слушане те предлагат почти два пъти по-дълъг живот на батерията от предишния модел - 7 часа време за възпроизвеждане, което може да бъде удължено до 28 часа, като се зареждат в движение, използвайки кутията от комплекта.
Проектирани за комфорт и удоволствие

Елегантни, стилни и издръжливи

Както при всеки друг MOMENTUM продукт на Sennheiser, второто поколение на MOMENTUM True Wireless се отличава с елегантен дизайн. Изработени от внимателно подбрани първокласни материали, те имат страхотен външен вид и гарантират издръжливост и устойчивост на атмосферни влияния с рейтинг IPX4.

В допълнение към класическия черен модел, MOMENTUM True Wireless 2 ще се предлагат и в стилна бяла цветова схема, с координиращо покритие на кутията за зареждане.
Елегантни, стилни и издръжливи

Черният модел на MOMENTUM True Wireless 2 се очаква през април 2020 г., като ние вече сме направили поръчка, за да можем да зарадваме българските потребители максимално бързо.
Вариантът в бял цвят ще се предлага от Sennheiser на по-късен етап.