Sennheiser представи MOMENTUM 3 Wireless в пясъчно бял цвят

Публикувано от Венцислав Генчев
Sennheiser представи MOMENTUM 3 Wireless в пясъчно бял цвят

В допълнение към класическия черен вариант, MOMENTUM 3 Wireless вече се предлага в пясъчно бяла цветова схема, предлагайки по-светла алтернатива в изтънчени бледи тонове, които придават нов вид на луксозния дизайн.

Безжичните слушалки MOMENTUM 3 предоставят изключителни звукови характеристики, възпроизвеждайки звук със студийно качество, балансирана дълбочина и прецизност, благодарение на висококачествените 42 мм Sennheiser говорители.
Съвместимостта с Bluetooth 5 и поддръжката на aptXTM, AAC и SBC кодеци за кодеци осигурява безупречно аудио изживяване, докато aptXTM Low Latency перфектно синхронизира аудио с екранни визуализации. Освен това, слушателите могат да адаптират аудио изживяването по свой вкус чрез приложението Sennheiser Smart Control.

Не губете ритъма си

Слушалките се включват и изключват автоматично, когато се отворят или сгънат, което предоставя удобство при работа. От друга страна Smart Pause използва сензори за близост, за да постави автоматично звука на пауза, когато слушалките са свалени, и да възобнови възпроизвеждането, когато ги сложите обратно.

MOMENTUM 3 разполагат с бърз бутон, който осигурява достъп до гласови асистенти като Siri, Amazon Alexa и Google Assistant, както и с интуитивен интерфейс от три бутона за контрол на музика и разговори.
Не губете ритъма си

Приспособяване към всяка среда с ANC и Transparent Hearing

Три режима на активно шумопотискане (ANC) блокират всяко разсейване, помагайки на слушателите да създадат оазис на спокойствие - дори и в моменти като тези, когато има много допълнителен шум, създаден от дом, пълен с членове на семейството или отворен офис.

Освен това слушалките предлагат функцията Transparent Hearing, която позволява на слушателите да се наслаждават на музиката си, като същевременно запазват информираност за звуците от заобикалящата ги среда.
Приспособяване към всяка среда с ANC и Transparent Hearing

Хармония между форми и функции

Плъзгачите от неръждаема стомана и наушниците от естествената овча кожа не само придават луксозен дизайн, но и повишават издръжливостта и комфорта при носене - дори при дълги сесии за слушане, които са възможни благодарение на 17-часовия живот на батерията. Дизайнът на сгъваемите ленти за глава спомага за лесна преносимост и удобство при съхранение.

Осигурено е и допълнително спокойствие чрез интегрираният Bluetooth тракер и технологията Tile, тъй като нейното приложение позволява на потребителите лесно да намерят своите слушалки.
Хармония между форми и функции

Класическият черен вариант на MOMENTUM 3 Wireless е наличен в нашия магазин, докато пясъчно белият, който току що беше анонсиран, очакваме съвсем скоро.