3 години гаранция от VSystem

Всички слушалки и микрофони на Sennheiser и Audio-Technica, които закупувате от VSystem, са защитени с 3 годишна гаранция. Ние удължаваме гаранционния срок на производителите, който обикновено е 24 месеца, до пълни 36 месеца. Това е за наша сметка и вие не дължите нищо допълнително.

3 годишната гаранция е валидна от 1 август 2019 г. и е отбелязана на всички гаранционни карти, които издаваме. Тя е един от бонусите за нашите клиенти, които стартирахме по случай 18-тата ни годишнина.

Защо правим това?

Ние вярваме в продуктите, които предлагаме. Като официален партньор и вносител на тези популярни марки, ние знаем, че предлагаме само висококачествени продукти. Нещо повече – за нас качеството е един от основните ни приоритети. Ако даден продукт не отговаря на нашите стандарти по отношение на качество, изработка или функционалност, ние няма да го включим в нашия каталог. Независимо колко ниска е неговата цена или колко добре се продава. Чрез нашия контрол на качеството и дългогодишните контакти с производителите, може да ви гарантираме и най-бързата възможна помощ в случай на повреда. Затова удължаваме гаранционния срок на производителите до 3 години.

Какво да правя при повреда?

Преди да върнете продукт, моля свържете се с нас. Нашият екип ще ви окаже пълно съдействие за решаването на всеки един проблем. За нас е важно да сте удовлетворени от покупката и да използвате продуктите с удоволствие.

Ако продуктът не може да се ремонтира?

Продукт, който не може да се ремонтира се заменя с нов. Ако моделът вече не се произвежда, ние ще ви предложим алтернативен продукт в същия ценови диапазон или ще възстановим пълната сума, която сте платили. Това се отнася за целия 3 годишен гаранционен период, ако са спазени условията за експлоатация. Пълните гаранционни условия можете да намерите на страницата Гаранционно обслужване и сервиз.

Имате въпроси?

Ако имате въпроси, забележки или искате да предложите подобрения, моля свържете се с нас чрез нашата страница за контакти. Ние винаги ще ви изслушаме, защото така ще си помогнем взаимно. Благодарим ви!